Yeni Volkswagen Passat işte bu olacak! Volkswagen’in yeni sedan modelinin özellikleri neler?

Yeni Volkswagen Passat ID Aero.
Yeni Volkswagen Passat ID Aero.

İşte Yeni Volkswagen Passat bu olacak! Volkswagen’in yeni sedan modelinin özellikleri neler? Yeni Volkswagen Passat ID Aero.

Instagram Hesabım

Üst orta sınıf sedan pazarında yer alacak yeni model; ilerici, şık ve aerodinamik tasarımının yanısıra, içeride sunduğu geniş ve ferah alan ile öne çıkıyor. Çin pazarı için 2023’ün ikinci yarısında pazara sunulması planlanan modelin, 2023 yılında Emden’de Avrupa pazarı için seri üretime başlaması hedefleniyor. Bu model Volkswagen yönetimi tarafından üretimi sonlandırılan Volkswagen Passat Sedan modelinin yerini alacak.

Konsept araç, neredeyse beş metre uzunluğa sahip. Zarif eğimli coupe tarzında tavan çizgisi, 0,23’lük mükemmel bir sürtünme katsayısı elde edilmesine yardımcı oluyor. Volkswagen’in modüler elektrikli platformu (MEB), uzun bir aks mesafesi ve dolayısıyla sıradışı geniş bir iç mekan sağlıyor. ID. AERO, 77 kWsa’lik güce sahip bir lityum iyon batarya ile donatılıyor. Verimli güç-aktarma sistemi ve gelişmiş aerodinamik özelliklerin etkileşimi sayesinde ID. AERO, 620 kilometreye (WLTP) kadar menzil sunuyor.

Yeni Kia Sportage modeli Temmuz ayında kaç paraya satışa sunuluyor? 1.319.900 TL fiyatlı seçenek var!

ID. AERO’nun tasarımı, ID. ailesinin tasarım dilini ilk kez üst orta sınıf bir sedana aktarıyor. Rüzgar, aerodinamik olarak tasarlanan ön cephe ve tavan boyunca akıyor. Türbin tasarımına sahip çift renkli sportif 22 inçlik jantlar, neredeyse aynı hizada olacak şekilde çamurluklara entegre ediliyor. Klasik kapı kolları yerini hava direncini daha da azaltan aydınlatmalı dokunmatik yüzeylere bırakıyor. Otomobilin aerodinamik siluetinin temelini arkaya doğru eğimli tavan çizgisi oluşturuyor. Güçlü omuz çizgisi ve tavan çizgisi sedanın daha dinamik görünmesini sağlıyor.

Ön cephe ID. ailesine özgü petek doku ile dikkat çekiyor. Petek dokuya sahip tampon bölgesi, ID. AERO tasarımına uygun olarak yatay bir şekilde ikiye bölünmüş durumda. Aydınlatmalı Volkswagen logosunun solu ile sağı, yenilikçi IQ.LIGHT – LED matrix farlar, çamurluklar ve yan kısımlarda bulunan ışık şeritleri, ID. AERO’yu benzersiz kılıyor. Işık şeridi, arka kısımda da kesintilerle görsel olarak devam ediyor. Arka tasarım, koyu ışık şeridi ve seçkin petek dokulu LED arka stop lambalarına sahip.

Honda Civic Sedan Temmuz ayında kaç paraya satılıyor? Otogazlı Civic Sedan en ucuz kaç para oldu?

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Volkswagen Passat ID Aero.

Yeni Volkswagen Passat ID Aero.
Yeni Volkswagen Passat ID Aero.

Yeni Volkswagen Passat ID Aero.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba