Roma Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Dostu Otobüsleri Yerli Güç Karsan’dan! Teslimat Yapıldı!

Yerli Üretim Karsan Roma Yollarında
Yerli Üretim Karsan Roma Yollarında

Yerli Üretim Karsan Roma Yollarında, Karsan Roma Belediyesi, Roma Büyükşehir Belediyesi Karsan, Karsan İhracatları, İhracat Rakamları Karsan, detayları haberde.

Türkiye’de yer alan fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun ulaştırma çözümleri sunan Karsan, başta Avrupa olmak üzere ihracat faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda Karsan, yüzde 28,6 hissesine sahip olduğu Industria Italiana Autobus SpA (IIA) ortaklığı ile ürettiği Menarinibus Citymood marka otobüslerden Roma Büyükşehir Belediyesi’ne 227 adet teslim etti. 10 ve 12 metrelik dizel ile CNG’li Citymood otobüslerin toplamda 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde Roma halkının hizmetine sunulmasıyla, Karsan’ın global ölçekte üretim ve satış başarısı da bir kez daha tescillenmiş oldu. Yerli Üretim Karsan Roma Yollarında.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Karsan Menarinibus Citymood otobüslerin özellikleri neler?

Yılda yaklaşık 7,2 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Roma’da, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde haftanın her günü çalışan 227 adet Menarinibus Citymood otobüslerin tüm bakım, onarım ve satış sonrası hizmetleri ise IIA tarafından sağlanıyor. Toplu taşımadaki erişim sorunlarını ortadan kaldıran Citymood’un 12.1 metre uzunluğundaki versiyonu 96 yolcu, 10.6 metre uzunluğundaki versiyonu ise 84 yolcu kapasitesi sunuyor. Tam faydalanılan kapasite ile motorin/gaz, bakım ve ilk alım maliyetlerini minimuma indiren Citymood; pratik rampası, tekerlekli sandalye bölgesi, tam alçak tabanlı yapısı ve bağımsız ön süspansiyonu gibi özelliklerle kent içinde yolculara kaliteli ulaşımlar sunuyor.

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!

Karsan CEO’su Okan Baş Neler Dedi?

2019’da toplam 90 milyon Euro büyüklüğünde yeni Citymood siparişi aldıklarını ve yılı 500 adedin üzerinde Citymood üretimi ile kapatacaklarını belirten Karsan CEO’su Okan Baş, “IIA ile işbirliğimizden bu yana gerçekleştirdiğimiz Citymood ihracatında yıl sonu itibarıyla 1.000 adedi aşacağız. Roma Belediyesi’ne teslim ettiğimiz araçlarımız haftanın 7 günü 20’şer saat %99 servis edilebilirlik seviyesiyle tam performansla kesintisiz şekilde çalışıyorlar. Bu da Belediye’ye karlılık anlamında büyük bir katma değer sağladığımızı gösteriyor” dedi.

Yerli Üretim Karsan Roma Yollarında. Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Peugeot 508’in Euro NCAP Çarpışma Testinden Nasıl Sonuçlar Aldığını Biliyor Musunuz?

Karsan CEO’su Okan Baş
Karsan CEO’su Okan Baş

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba