Yüce Auto Skoda’dan dev bir teslimat daha geldi! 3150 adetlik dev 0 km Skoda teslimatı gerçekleşiyor!

Yüce Auto Skoda Abdi İbrahim İlaç
Yüce Auto Skoda Abdi İbrahim İlaç

Yüce Auto Skoda’dan dev bir teslimat daha geldi! 3150 adetlik dev 0 km Skoda teslimatı gerçekleşiyor! Yüce Auto Skoda Abdi İbrahim İlaç.

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Haberin devamında okuyacağınız bilgiler bana dün (28 Temmuz 2023) Yüce Auto Skoda tarafından basın bülteni olarak iletildi. İşte o açıklamanın tamamı.

“Škoda, geniş ürün yelpazesi, modern tasarımı ve teknolojik özellikleriyle farklı müşterin beğenisini toplamaya devam ediyor. Son yıllarda birçok modeliyle filo pazarının da dikkat çeken markası haline gelen Škoda, rekor bir teslimat daha gerçekleştirdi.
Škoda, Türk ilaç sektörünün lider firması Abdi İbrahim ile olan işbirliğine üst üste ikinci dönem yenilenen sözleşmeyle devam etti ve Abdi İbrahim İlaç’ın tercihi bir kez daha Škoda modelleri oldu. Bu sözleşme kapsamında Yüce Auto-Škoda toplamda 2 bin 700 adet Scala Premium ve 450 adet Superb Prestige teslimatı gerçekleştirecek. Bu teslimatların, Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.
Toplam 3150 adetlik araçla marka tarihinin en büyük filo teslimatlarından birine imza atan Yüce Auto-Škoda, kurumsal şirketlere sunduğu hizmetlerle farkını göstermeye devam ediyor. Yenilikçi araçlarla filolara ideal mobilite çözümü sunan Yüce Auto-Škoda, aynı zamanda kurumsal müşterilerine verdiği hızlı hizmetlerle memnuniyetini artırıyor. Markanın sunduğu hızlı çözümler, şirketlerin operasyonlarının hiçbir zaman aksamadan sorunsuz bir şekilde devam etmesine katkı sağlıyor.
2014 yılından bu yana filo pazarında, kurduğu özel departmanla hizmet veren Yüce Auto-Škoda, sektörde her geçen gün payını ve memnuniyetini artırmayı sürdürüyor.”

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de kaç paraya satışa sunuluyor? 2023 Peugeot 508 fiyat listesi nasıl?

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yüce Auto Skoda Abdi İbrahim İlaç.

Yüce Auto Skoda Abdi İbrahim İlaç

Yüce Auto Skoda Abdi İbrahim İlaç.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba