Zyxel WAH7608 4G LTE Testim Bitti! Dünyaya Hızlı Bağlı Kalmak İstiyorsan Tavsiye Ederim!

Zyxel WAH7608 4G LTE router Testi
Zyxel WAH7608 4G LTE router Testi

Zyxel WAH7608 4G LTE Router testim bitti. Her yerde ışık hızında internet bağlantısına sahip olmak ve yüksek kalitede WiFi paylaşım deneyimi yaşamak için Zyxel WAH7608’e terfi edin! demişler. Bu cihazı test ettim, internete bağlı olarak yaşamak zorunda olanlar için tavsiye ederim. Zyxel WAH7608 4G LTE router Testi.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi
youtube.com/msemedya

Benim gibi internete sürekli olarak yüksek hızda kesintisiz bağlı olmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Hatta olmuyor 🙂 Yaşadığım için net bir şekilde biliyorum. İşim internet ama internet yok. Yıl olmuş iki bin bilmem kaç. Bu sorunu çözmem gerektiğini düşündüm ve Zyxel WAH7608 4G LTE router’ı test etmeye başladım. Beni bilen bilir, bende yalan yok. Faydalı bir şey gördüğüm zaman paylaşmak istiyorum.  Benden gerçek fikirlerim dışında bir şey göremeyeceğinizi zaten hepiniz biliyorsunuz!

İnternet erişiminde sorun yaşadığınızda ikinci bir alternatif olarak Zyxel’in taşınabilir router’ı sizin için en iyi seçenek olabilir. Zyxel’in 4G LTE router’ı WAH7608 ile aynı anda 10 kişi 4G bağlantı kalitesiyle yüksek hızda internet bağlanabiliyor. Uzun araba yolculukları yapan biriyim. Hatta sürekli asfalt üzerinde değil dağ bayır araba test eden bir test pilotuyum. Bunun yanında 360 derece yayıncılık yapan bir medya şirketinin de sahibiyim. Yani bu devirde internet olmadan yaşamak benim için çok mümkün değil. Zyxel WAH7608 4G LTE router ile bu sorunuma çözüm buldum.

Zyxel WAH7608 4G LTE Taşınabilir Router Ne İşe Yarıyor?

Zyxel WAH7608 4G LTE Taşınabilir Router, pil ile çalışıyor. Hareket halindeyken WiFi bağlantısını paylaşmak için tasarlanan cihaz, tak ve çalıştır özelliği sayesinde bir SIM kart takıldığında anında internet bağlantısı sunabiliyor. Taşınabilir yönlendiricilerin temel amacı, internet bağlantısını başkalarıyla paylaşmak. Aile ile birlikte yaptığınız uzun araba yolculukları sırasında müthiş bir çözüm. SIM kartla bağlandım zaten bunu telefonum yapıyor, diye düşünmeyin. Çünkü bu telefonunuzdan çok daha hızlı internete sahip olmanızı sağlıyor ve kesilmiyor.

Bunun yanında bir SD kart girişi de bulunuyor. Bu girişe bir SD kart taktığınız zaman içinde bulunan verileri de herkesle paylaşabiliyorsunuz. Ben ne mi yaptım? İçini herkesin seveceği türlerden filmlerle doldurdum ve mutlu yolculuklar yaptım.

Zyxel Marka ve Pazarlama Müdürü Özden Aliyagiç Uyar

Zyxel Marka ve Pazarlama Müdürü Özden Aliyagiç Uyar, tatilde kablosuz ağ bağlantısı ihtiyacının artan önemine dikkat çekiyor. “Z kuşağı, WiFi’siz bir hayatı düşünemiyor” diyen Uyar, sözlerini söyle sürdürüyor: “Hepimiz sosyal medyadan, mesajlaşma uygulamalarından ve e-postalarımızdan bir dakika bile ayrı kalmak istemiyoruz. Mobil cihazlarımız üzerinden ailemiz ve arkadaşlarımızla her daim iletişim halinde olmaya çalışıyoruz.TV programlarını akıllı cihazlardan izliyoruz, film ve müzik dinlemek için yine cep telefonlarını tercih ediyoruz. Bu nedenle ailelere tatile giderken yanlarına bir de LTE router almalarını öneriyorum. Zyxel’in 4G destekli LTE routerı WAH7608 iş ve tatil amaçlı sık seyahat edenlerin sürekli çevrim içi kalmalarına imkan sağlıyor.”

Zyxel WAH7608 4G LTE Router Teknik Özellikleri

Cihaz boyutları 120 x 66.5 x 17.5 mm
Cihaz ağırlığı: 130 gr
Değiştirilebilir li-polimer batarya
3.7V, 2000 mAh
8 saate kadar çalışma 300 saate kadar bekleme süresi
Kablosuz bağlantı sayısı: 10
802.11 b/g/n 2.4 GHz, 300 Mbps
Ağ erişimi için USB 2.0
2 x TS9 anten bağlantısı (LTE/3G için)
1 x mini SIM (2FF) UICC/USIM kart slotu
1 x micro SD kart slotu(64 GB’a kadar)

Zyxel WAH7608 4G LTE router Testi. Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5738″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz Sayısı Dergiliklerde Linkler Haberde! Teknoloji Dergisi Hediyeli!”]

Araba Habercisi Dergisi ve GoToTechno Dergisi’ni Okuyabileceğiniz Linkler Haberde!

Zyxel WAH7608 4G LTE router Testi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba