Yüce Auto Skoda’dan dev teslimat! Otomobil piyasasında yeni dönem başladı! Araba var, müşteri yok!

0 km araba fiyatları Ağustos 2023
0 km araba fiyatları Ağustos 2023

Yüce Auto Skoda’dan dev teslimat! Otomobil piyasasında yeni dönem başladı! Araba var, müşteri yok! 0 km araba fiyatları Ağustos 2023.

Otomobil Yatırım Aracı Olmaktan Çıkar mı?

Öncelikle bu konunun benimle alakası yok. Yüce Auto Skoda tarafından 28 Temmuz tarihinde bana gönderilen basın bülteni! İşte o basın bülteninde yapılan açıklamanın tam metni: “Škoda, geniş ürün yelpazesi, modern tasarımı ve teknolojik özellikleriyle farklı müşterin beğenisini toplamaya devam ediyor. Son yıllarda birçok modeliyle filo pazarının da dikkat çeken markası haline gelen Škoda, rekor bir teslimat daha gerçekleştirdi. Škoda, Türk ilaç sektörünün lider firması Abdi İbrahim ile olan işbirliğine üst üste ikinci dönem yenilenen sözleşmeyle devam etti ve Abdi İbrahim İlaç’ın tercihi bir kez daha Škoda modelleri oldu. Bu sözleşme kapsamında Yüce Auto-Škoda toplamda 2 bin 700 adet Scala Premium ve 450 adet Superb Prestige teslimatı gerçekleştirecek.

Bu teslimatların, Eylül ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Toplam 3150 adetlik araçla marka tarihinin en büyük filo teslimatlarından birine imza atan Yüce Auto-Škoda, kurumsal şirketlere sunduğu hizmetlerle farkını göstermeye devam ediyor. Yenilikçi araçlarla filolara ideal mobilite çözümü sunan Yüce Auto-Škoda, aynı zamanda kurumsal müşterilerine verdiği hızlı hizmetlerle memnuniyetini artırıyor. Markanın sunduğu hızlı çözümler, şirketlerin operasyonlarının hiçbir zaman aksamadan sorunsuz bir şekilde devam etmesine katkı sağlıyor. 2014 yılından bu yana filo pazarında, kurduğu özel departmanla hizmet veren Yüce Auto-Škoda, sektörde her geçen gün payını ve memnuniyetini artırmayı sürdürüyor.”

Merkez Bankası 2023 2024 Enflasyon Tahminleri Sıfır Kilometre Otomobil Fiyatları için ne anlama geliyor?

Araba var Müşteri yok

Başlıkta yazdıklarımı uzun bir süredir dile getiriyorum. 2023 yılının ikinci yarısında önemli bir değişimin bizi beklediğini dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum. Ancak bu yazıya attığım başlık benden değil, piyasada net bir şekilde dile getirilmeye başlayan cümlelerden. Bundan aylar öncesinden otomobil fiyatlarının geleceği noktayı tahmin etmek için kâhin olmaya gerek yoktu. ÖTV indiriminin yapılmayacağını, kurların geleceği noktayı tahmin etmek zor değildi. Çünkü bir iki google aramasında bile döviz kurunun bu dönemlerde kaç para olacağının tahminleri rahatlıkla bulunabilirdi. Yavaş yavaş otomobil fiyatlarının nereye gideceği belli oldu. Fiat Egea 1 milyon, standart bir kompakt SUV 2 milyon TL oldu. Araba fiyatlarının Eylül ayında bu kez tedarikteki döviz kurunun yansımasıyla zamlanması devam edecek. Arabalar ucuzlamayacak, zamlanmaya devam edecek. Yani fiyatları daha da büyüyecek. İşte durum böyle olunca otomobil satın alabilecek tüketici sayısı büyük bir hızla eriyecek. Orta sınıfın bu arabaları satın alabilecek gücü neredeyse kalmadı. Piyasada açık bir şekilde dile getirilmeye başlandığı gibi arz talep dengesi iki üç yıllık bir aranın ardından değişmeye başladı ve bu kez tam tersi oluyor: Araba var, müşteri yok.

Türkiye’de Hyundai Kona parasına Lexus Satılacak! Lexus LBX modelinin kaç para olması bekleniyor?

0 km araba fiyatları Ağustos 2023.

Kona Parasına Lexus LBX Geliyor

Lexus markasının yeni bir segmente girmesini sağlayan LBX, aynı zamanda yeni müşteri kitlesinin bu segmentteki lüks anlayışını değiştiriyor. Bu otomobil Avrupa otomobil pazarında yeni Hyundai Kona fiyatına benzer bir seviyede siparişlere açıldı.

JAECOO 7 SUV Eylülde çıkıyor

Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı olan Chery, yeniden atağa kalkıyor. Chery, Eylül 2023’ten itibaren dünyanın çeşitli pazarlarında satışa sunacağı alt markası JAECOO’nun, JAECOO 7 modeliyle SUV pazarında önemli bir boşluğu doldurmaya hazırlanıyor.

Merkez Bankası Enflasyon tahmini

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: “Enflasyon patikamızda önemli güncelleme gerçekleştirdik. Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58’e (önceki yüzde 22,3), 2024 için yüzde 33’e (önceki yüzde 8,8) yükselttik. 2025 sonu enflasyon tahmini yüzde 15 olarak belirlendi.”

0 km araba fiyatları Ağustos 2023.

0 km araba fiyatları Ağustos 2023.

0 km araba fiyatları Ağustos 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba