MG HS için düzenlenen iddialı kampanya açıklandı! Hem takas desteği hem de uygun faiz aynı anda!

0 km araba kampanyaları Ekim MG
0 km araba kampanyaları Ekim MG

MG HS için düzenlenen iddialı kampanya açıklandı! 100 Bin TL İndirimli Takas Destekli Fiyatlar dediler! 2023 0 km MG HS modeli için Hem takas desteği hem de uygun faiz aynı anda! 0 km araba kampanyaları Ekim MG.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

İngiliz kökenli MG, C-SUV segmentinde yer alan HS modelini satın almak isteyenlere, iki donanım seviyesinde de 250 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı ve 100 bin TL takas desteği sunuyor. MG, müşterilerine hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda faydalanma imkanı sağlıyor.

MG’nin, C-SUV segmentindeki iddialı modeli HS, Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güvenlik özelliklerine sahip bir araç olmasıyla dikkat çekiyor. Comfort ve Luxury olmak üzere iki farklı donanım seçeneğiyle sunulan MG HS modelinin tavsiye edilen takas destekli fiyatları Comfort donanımıyla 1.269.000 TL, Luxury donanımıyla ise 1.399.000 TL olarak dikkat çekiyor. 5 sene garanti ile satışa sunulan HS modeli yüksek donanım seviyesine sahip bir model olmasıyla da ön plana çıkıyor.

MG HS’in kabin içi tasarımında NVH denilen, gürültü, titreşim ve sertlik (Noise, Vibration & Harshness) konforu sağlanması, MG mühendislerinin en büyük odaklarından biri oldu. %95 gibi fark yaratan bir oranda ses geçirmez yalıtım malzemesi kullanılan HS modeli, MG’nin kabin sessizliği konusundaki iddiasını ortaya koyuyor. Arka koltuğa kadar uzanan açılabilir panaromik cam tavan, PM2.5 kabin hava filtresi, saklama alanları, 64 renk kişiselleştirilebilir ambiyans aydınlatması ve kırmızı dikiş detaylarıyla dikkat çeken Bader deri ve Alcantara sportif koltukları ile HS, iddialı bir konfor sunuyor.

TOFAŞ Fiat Egea Ailesi Kampanyasını Açıkladı! Kampanya hiç yoktan iyidir dedirten cinsten mi oldu?

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

0 km araba kampanyaları Ekim MG.

0 km araba kampanyaları Ekim MG

0 km araba kampanyaları Ekim MG.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba