280 beygirlik Yeni Hyundai i30 tanıtıldı! Hyundai N departmanı bu kez inanılmaz bir iş yaptı!

2020 Hyundai i30 N.
2020 Hyundai i30 N.

2020 Hyundai i30 N, Yeni Hyundai i30 N, Yeni Hyundai i30 özellikleri, 2020 Hyundai i30 yorumları, Hyundai i30 280 beygir yorumları.

Hyundai’nin motorsporları kolu olan N departmanı, ilk performanslı model olan i30 N’i makyajlayarak daha da sportif bir hale getirdi. 280 beygirlik Yeni Hyundai i30 tanıtıldı! Hyundai N departmanı bu kez inanılmaz bir iş yaptı! 2020 Hyundai i30 N, Yeni Hyundai i30 N, Yeni Hyundai i30 özellikleri, 2020 Hyundai i30 yorumları, Hyundai i30 280 beygir yorumları.

Instagram Hesabım

Hyundai’nin ilk performanslı modeli olan i30 N, geliştirilmiş özellikleriyle artık çok daha etkileyici. Yeni i30 N, maksimum 280 beygirlik motor gücünü ıslak tip 8 ileri DCT şanzımanla yere aktaracak. Otomobil, ağırlığı hafifletilmiş N koltuklar ve 19 inçlik jantlarla daha da dikkat çekici görünüyor.

Hyundai i30 N makyajlayarak daha da sportif bir hale geldi

Hyundai’nin motorsporları kolu olan N departmanı, ilk performanslı model olan i30 N’i makyajlayarak daha da sportif bir hale getirdi. Gerçek bir yarış pisti deneyimini günlük kullanımla birleştirerek hız tutkunlarına sıra dışı bir spor otomobil üreten Hyundai, özellikle Avrupa pazarındaki iddiasını tamamen farklı bir kulvarla pekiştirmiş oluyor. İlk kez 2017 yılında piyasaya sunulan otomobilden şu ana kadar Avrupa’da 25.000’den fazla satış gerçekleştiren Hyundai, aynı zamanda birden fazla ödül de kazandı. Bu başarılı modeli bir takım teknik geliştirmeler ve makyaj operasyonuyla daha da zinde tutan Hyundai, hafiflik ve çeviklik ile performanslı modelleri seven kullanıcılara göz kırpmış oluyor. Önceki versiyonda da olduğu gibi Yeni i30 N, hem hatchback hem de fastback gövde tiplerinde satışa sunuluyor.

Honda Civic Sedan LPG testimi okumak isterseniz tüm detaylarıyla yayında! İşte LPG’li Civic Sedan testi!

Dinamik performansı yansıtan gelişmiş bir tasarım

Yeni i30 N’nin tasarımı üç kelimeyle açıklanıyor: Performans, duygu ve ifade. Performans, tasarımın ötesinde, yalnızca i30 N için yapılan değişiklikleri gözler önüne seriyor. Otomobilin gövdesindeki her bir tasarım özelliği, dinamik performansa odaklanılarak geliştirilmiş. Böylelikle, Yeni i30 N’nin cesur ve etkileyici dış görünümü, doğrudan yarış pistlerine gönderme yapıyor. Ön tampon üzerindeki N logosu ızgaraya yerleştirilirken motorun daha verimli bir şekilde soğutulması için de geniş hava girişleri kullanılmış. Jant göbeklerinde de karşımıza çıkan bu logo, modelin özelliğini ve ayrıcalığını vurgulamış oluyor. Hyundai’nin yeni nesil tasarımlarında karşımıza sıklıkla çıkan V şekilli gündüz farları (DRL), Yeni i30 N’in de en önemli değişikliği. Plastik gövde parçaları, aerodinamik marşpiyeler, normal bir 19 inç janttan 14.4 kg daha hafif olan 19 inç N jantlar, kırmızı N fren kaliperleri, arka tampon difüzörü ve tavan spoyleri, yere basma kuvvetini ve yol tutuşunu artırırken aynı zamanda aracın dış tasarımındaki en önemli detaylar olarak dikkat çekiyor.

Audi Q8 50 TDI quattro 286 HP Tiptronic Test Sürüş İzlenimlerim yayında! Yok böyle bir şey!

2020 Hyundai i30 N’in sportif iç mekanı nasıl?

Yeni i30 N’nin iç mekanı, tüm detaylarıyla sürücü ile otomobil arasında müthiş bir bağ kuruyor. İç mekan, analog gösterge tablosu, motor yağı sıcaklığına göre değişen aktif LED paneli ve yine sürücüye vites değiştirmesi için en iyi zamanı gösteren LED ışık barı gibi özellikler içeriyor. Yeni i30 N, ısıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı ön koltuklarla da hem sportiflik hem de üst düzey konfor vaad ediyor.
Yeni i30 N, ilk kez hafif ve yüksek performanslı N koltuk seçeneğiyle geliyor. Bu şık tasarımlı monoform spor koltuklar, standart koltuklardan 2,2 kg daha hafif. Belirgin bel ve yan destekleriyle mükemmel yanal destek sunarken aynı zamanda birinci sınıf deri ve Alcantara malzemelerden üretilmiş.

2020 Hyundai i30 N Yüksek Performans ve Yarış Pisti Deneyimi

Yeni i30 N, altı ileri manuel şanzımana (6MT) veya ilk kez kullanılan ıslak tip 8 ileri çift kavramalı şanzımana (N DCT) sahip. Tüm gücünü 2.0 litrelik turboşarjlı bir motordan alan otomobil, iki farklı güç çıkışı ile sunuluyor. Kullanıcılar, performans gereksinimlerine göre güç çıkışını 250 bg-353 Nm veya 280 bg-392 Nm olarak tercih edebiliyorlar.
Aktif ve pasif güvenlik donanımlarının yanı sıra, tork ve turbo basıncı gibi anlık sürüş özelliklerini ortaya yerleştirilen ekrandan takip edebiliyorlar. Üç farklı sürüşü modunu ve egzoz sesini değiştirebilen sürücüler ayrıca kablosuz şarj sistemi, Apple Car Play ve Android Auto gibi özelliklerle de multimedya keyfinin tadını çıkarabiliyorlar.

Hyundai Kona Turbo testim yayında! Sevdim mi? 177 beygir güç üreten Hyundai Kona nasıl?

2020 Hyundai i30 N.

2020 Hyundai i30 N

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba