Daha Arabayı Görmedim ama Yeni Kia Ceed’e Makyaj Gibi Özellikler Eklendi!

2020 Kia Ceed Yenilikleri Neler
2020 Kia Ceed Yenilikleri Neler

2020 Kia Ceed Yenilikleri Neler, Kia Sportage Hibrit Satışa Sunuluyor, Kia Ceed Teknolojileri, Kia Ceed Yorumları, Kia Ceed Özellikleri, detaylar haberde. Başarılı bir yaz dönemini geride bırakan Kia, 2020 yılı için modellerinde güncellemeler yaptı. Kia, Picanto, ProCeed, Ceed, Sportage ve Stinger modellerinde pek çok yenilik sunuyor. 2020 Kia Ceed Yenilikleri Neler?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Markanın küçük sınıftaki temsilcisi Picanto 1.0 litrelik motoruna Stop&Go özelliğini ekleyerek yakıt tüketimini daha da tasarruflu hale getirmeyi planlıyor. Tam bir şehir içi arabası olan Picanto, iç mekanda daha geniş bir yaşam alanı sunmak için 5 kişilik oturma düzeni yerine 4 kişilik bir oturma düzeni de sunacak. Ayrıca yeni jant tasarımları da 2020 model yılıyla birlikte Kia Picanto’da sunulacak.

Ceed GT-Line Lunar Edition’ın elde ettiği başarıyla birlikte ProCeed için de aynı formülü uygulayan Kia, şimdi ProCeed GT-Line Lunar Edition modelinde panoramik açılır cam tavan ve LED farlar sunacak. GT-Line Lunar Edition’a özel olarak sunulacak olan gri renkle beraber iç mekanda da altı düzleştirilmiş sportif direksiyonu ve GT-Line logolu gri dikişli koltuklarıyla dikkat çekiyor. Direksiyon simidi ve koltuklar da ısıtmalı olarak sunulacak.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Yeni Volkswagen Golf’ün Ekim sonunda piyasaya çıkması ve satışa sunulması bekleniyor!

2020 Kia Ceed Yenilikleri!

Kia Ceed modelinde ise teknolojik güncellemeler yapıldı. 2020 model yılı için Ceed mevcut 7.0 inçlik multimedya ekranının yerine standart olarak 8.0 inçlik bir ekran sunacak. Opsiyonel olarak tercih edilebilecek 10.25 inçlik multimedya ekranını da özelliklerine ekleyen Kia Ceed, UVO CONNECT sistemi sayesinde anlık trafik, hava durumu ve boş park yerleri gibi bilgileri de sunuyor. Ceed Sportswagon modelinde ise Gelişmiş Sürüş Yardımı Paketi (ADAP) ve yaya algılamalı İleri Çarpışma Uyarısı ile güvenlik özellikleri iyileştirildi.

Kia Sportage Hibrit Satışa Sunuluyor!

SUV segmentindeki modeli Sportage ise hibrit teknolojisi sunmaya başlıyor. 48 voltluk hafif hibrit (MHEV) teknolojisi artık standart olarak Kia Sportage’ın dizel motorlarına eklendi. Daha çevreci ve daha ekonomik bir kullanım sunacak olan Sportage yine markanın en iddialı modeli olarak öne çıkıyor.

2.0 litrelik 242 beygir güce sahip Kia Stinger’ın renk seçeneklerine özel Elektrik Mavisi rengi eklendi. 19 inçlik yeni jantlarıyla da göze çarpan Stinger, yeni eklenen elektronik kontrollü süspansiyonuyla da daha yüksek konfor ve yol tutuş sunuyor.

2020 Kia Ceed Yenilikleri Neler? Araba Habercisi Dergisi.

Ford Puma İngiltere Satış Fiyatı Açıklandı! Başlangıç Modeli 1.0 litrelik 125 Beygir EcoBoost!

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba