2020 MG Pickup Yorumları Neler? MG Extender Pickup Nasıl?

Çin kamu iştiraki olan SAIC Motor’un sahibi olduğu ancak bir zamanlar İngiliz otomobil markası olan MG, ilk satışını Çin’de ya da İngiltere’de değil, Tayland’da gerçekleştirdi. MG markalı pikap modelleri Tayland’daki toplam araç satışlarının yaklaşık yarısını oluşturuyor. Yeni çıkardığı pikap modeliyle de MG’nin satışlarında kilit rol oynuyor. 2020 MG Pickup Yorumları Neler?

youtube.com/msemedya

SAIC markasının Maxus T70 modelinin yeniden tasarlanmış versiyonu olan MG Extender modeli MG’nin Tayland fabrikasında üretiliyor. 2.0 litrelik turbo dizel motora sahip olan pikap, 6 ileri otomatik şanzıman ile satılıyor. MG Extender’in satış fiyatı ise 18.000 dolardan başlıyor.

Cenevre Otomobil Fuarı 2020 İptal Edildi

MG’nin pikap modeli Extender, Tayland’da piyasaya sunduğu V80 van modelinden sonra ikinci model olarak öne çıkıyor. Mart ayında satışa sunulan V80, MG’nin Çin’deki SAIC Maxus V80 modeliyle kardeş model olarak dikkat çekiyor. MG markası, T70 pikap ve V80 van minibüs modelinin yanı sıra, Tayland’da ürettiği MG 3, MG 5 ve MG 6 sedan modellerini, MG ZS ve MG GS crossover modellerini de satıyor.

2007 yılında SAIC MG markasını satın aldıktan sonra dünya çapında markayı büyütmek için yatırım yaptı. Bu yatırımlar doğrultusunda 2014 yılında Tayland’da kurulan MG fabrikası üretime başladı. SAIC, 2017 yılında General Motors’dan satın aldığı Hindistan’daki fabrikada da üretime başladı. Ayrıca Mısır’da da MG için fabrika kurmayı planlıyor.

2020 MG Pickup Yorumları Neler? Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba