Fuar İptal Edilince Mercedes Benz E-Serisi Online tanıtılacak

2020 Mercedes Benz E Serisi.
2020 Mercedes Benz E Serisi.

2020 Mercedes Benz E Serisi, Yeni Mercedes E Serisi, 2020 Mercedes E Serisi, Mercedes Benz Cenevre 2020 Yenilikleri, Mercedes Benz VISION AVTR.

Mercedes-Benz, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda aralarında Yeni E-Serisi’nin de olduğu çok sayıda Dünya ve Avrupa lansmanı gerçekleştirecekti. Fuarın iptal olmasının ardından Mercedes Benz araçları online tanıtımla duyuracak. Yeni Mercedes Benz E Serisi’nin şimdilik fotoğrafı bulunmuyor. 2020 Mercedes Benz E Serisi.

Youtube Kanalımız

90. Cenevre Otomobil Fuarı’nda, 3 yeni AMG modeli, kompakt hibrit model ailesinin yeni üyeleri ve MBAC sistemli Marco Polo’nun Dünya lansmanları yapılacaktı. Avatar 2 film ekibiyle beraber tasarlanan ve teknolojik yenilikleriyle otomotiv sektörünün geleceğine ışık tutan VISION AVTR da Avrupa’da ilk defa sergilenecekti. Mercedes-Benz basın toplantısı 3 Mart, Türkiye saati ile sabah saat 10.30’da gerçekleşecekti. Ancak fuar iptal edilinde Mercedes Benz yeni araçların tanıtımını online yapmaya karar verdi

Mercedes-Benz, 5-15 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek 90. Cenevre Otomobil Fuarı’nda neleri tanıtacaktı? Yenilenen E-Serisi ile beraber 3 yeni AMG’nin tanıtımı yapılacak. Kompakt sınıftaki model ailesine dahil olan hibrit seçenekler de fuarda tanıtılacak. Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) sistemine sahip yeni Marco Polo’nun Dünya lansmanlarını da gerçekleştirecek. Fuarda yer alan Mercedes-Benz standında ayrıca yakın dönemde tanıtılan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran VISION AVTR’ın Avrupa’daki ilk gösterimi yapılacak.

2020 Mercedes Benz E Serisi. Heyecan verici teknolojilere sahip.

Satışa sunulduğu 1946 yılından bu yana 14 milyon adedin üzerinde satan ve Mercedes-Benz tarihinin en yüksek satış adedine ulaşan modeli E Serisi. Yenilenen E-Serisi Sedan ve Estate, Cenevre Otomobil Fuarı’nda en yeni teknolojilerle donatılan, yenilenen versiyonuyla ilk defa gösterilecekti. Yeni hibrit güç üniteleri haricinde DISTRONIC aktif takip yardımcısı, Aktif Dur-Kalk Yardımcısı, Aktif Direksiyon Yardımcısı da yeni E-Serisi’nin özellikleri arasında yer alacak. İç mekanda yeni direksiyon simidi, güncellenen Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi (MBUX) gibi özellikler tanıtılacak. Standart donanımda sunulan iki adet 10.25 inçlik (26 cm) ekran serinin öne çıkan yeniliklerini oluşturuyor. Elektrik destekli model seçenekleriyle de Cenevre’de sergilenecek E-Serisi’nin, AMG versiyonları da tanıtılacak.

2020 Mercedes Benz E Serisi. Cenevre Mercedes Yenilikleri Neler?

Küçük Honda Civic Geliyor! 7 Liraya 25 Kilometre Yapıyor!

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

Yeni Opel Corsa Türkiye Fiyatları Açıklandı! İşte Sıralı tüm Corsa Fiyatları

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mart 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Honda Civic Type R makyajlandı ve kalbimizi çaldı.

Yerli Üretim Yeni Renault Clio tüm özellikleriyle teste çıktı.

Yeni Range Rover Evoque’nın bu özellikleri inanılmaz!

Yerli Üretim Yeni Hyundai i20 Türkiye’de ne zaman satılacak?

Skoda’nın Uygun Fiyatlı SUV modeli Vision IN özellikleri neler?

2020 Yılına Hangi Marka Kaç Tane Satarak Başladı?

Hibrit Otomobillerin Motorlu Taşıtlar Vergisi gerçekten yüksek mi?

Volkswagen Golf severler bu habere üzülecek! Golf 9 olmayabilir.

Elektrikli Mazda MX30 Türkiye Pazarında satışa sunulmaya hazır.

Orta yaştan gence herkesin hayali Yeni Audi A6 Allroad özellikleri neler?

Rivian SUV hayal gibi görünüyordu ama artık yollara çıkıyor!

Küçük sınıfın farklı giyimli oyuncusu Citroen C3 yenilendi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba