HB Kasa Arabalar 2020 Atağına Başlıyor!

HB Otomobil Satışları, HB araba Satışları, HB araç Satışları, 2020 Satılacak HB Modeller Hangileri?

Uzun zamandır HB modeller ortalıkta yoktu, biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar kral geri döndü ? 2020 Satılacak HB Modeller Hangileri?

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020 Satılacak HB Modeller Hangileri?

Bu haberleri yaptım mı yaptım. Ama bir sor niye yaptım 😉 HB Satışları Düştü haberlerini benden de okudunuz. Ancak bunun çok önemli nedenleri vardı. Şimdiyse kral döndü ve tahtını geri almaya hazırlanıyor. Elbette 2020 yılında satışa çıkacak Yeni SUV Modeller yok değil. Ancak HB Kasa Arabalar uzun bir aradan sonra çok iddialı geliyor.

İşte 2020’de Satışa Sunulacak 25 Otomobil.

HB Otomobil Satışları Düştü. Bu bir gerçek. Tahtlarını son dönemlerin yükselen sınıfı olan SUV’lara kaptırdılar. Ama benim için en kral araba sınıfı olan HB Otomobillerin dönüşüne 2020 yılında şahitlik edeceğiz. Neden mi?

BMW Satışlarını Artırdı! En Çok Hangi Model Sattı?

2020 Türkiye’de HB Yılı Olacak!

2020 Türkiye Otomotiv Sektöründe bence HB yılı olacak. Nedeni çok basit… Yepyeni HB Modeller arka arkaya satışa sunulmaya başlayacak.

Şüphesiz bunlar arasında en önemlisi Volkswagen Golf 8. Sarsılan tahtını teknolojik özelliklerini güçlendirerek Volkswagen Golf rahat bir şekilde geri alacaktır. Kompakt HB sınıfının bir diğer önemli oyuncusu Seat Leon yenilendi. Uzun dönemdir sesi soluğu çıkmayan Seat Leon bu yenilenme ile ağabeyini bile zorlar. Volkswagen Grubu’nun bir diğer HB modeli olan Skoda Scala’da markasını Türkiye’de olmadığı kadar iddialı yapacaktır.

Skoda Scala Türkiye Satış Tarihi.
Skoda Scala Türkiye Satış Tarihi.

Vosvos’a Hüzünlü Bir Video ile Veda Ettiler.

PSA Grubu 2020’de HB modellerini konuşturur.

PSA Grubu şimdiye kadar SUV modelleri ile pazardan büyük pay aldı. Daha da büyüme niyetinde olan grup 2020 yılında HB modelleriyle pazar payını artırmayı deneyecek. Hepimizin bildiği gibi Yeni Opel Corsa, Yeni Peugeot 208 ve Makyajlı Opel Astra yılın başlarında satışa sunulacak. Ben burada yeni Peugeot 308 sürprizini de bekliyorum. Elbette en büyük koz bugüne kadar önemli bir başarı elde edemeyen 2020 Peugeot 208 olacak.

2020 Opel Astra Yorumları

Lincoln Corsair SUV Fiyatları Belli Oldu.

Renault Clio satışları Megane Sedan’ı bile zorlar.

Yeni Renault Clio eli kulağında, satışa sunuldu sunulacak. Renault markasının iddialı modeli bu iddiasını hiç olmadığı kadar yükseğe taşıyacak. Yeni Renault Clio sedan kardeşinin satış rakamlarına bile kafa tutacaktır. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en çok satan üçüncü arabasıydı, bu yıl bunu hiç zorlanmadan devam ettirir.

2020 Satılacak HB Modeller Hangileri?

2020 yılında Yeni Toyota Yaris satışa sunulacak modeller arasında yer alıyor.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba