Lincoln Corsair SUV Fiyatları Belli Oldu.

Lincoln Corsair, Lincoln SUV, 2020 Lincoln Corsair, Yeni Lincoln Corsair. Ford’un lüks markası olan Lincoln, yerel olarak üretilen ilk crossover aracı olan Corsair modeli için sipariş almaya başladı. Çin’de daha fazla araç üreterek satışları arttırmak için yaptığı strateji planını yürürlüğe koydu. Çin’in güney batı taraflarında Changan Otomobil ile ortak üretilen yeni Corsair önden çekişli ve dört tekerden çekişli seçenekleri ile sunuluyor. Lincoln’ün önden çekişli aracının başlangıç fiyatı 35.632 dolar, dört tekerlekten çekişli aracının fiyatı ise 43.790 dolar olarak belirlendi. Lincoln Corsair SUV Fiyatları.

Araba Dergisi, Araba Testi, Otomobil Testi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Yeni Corsair sekiz ileri otomatik şanzıman ile birlikte 2.0 litrelik güçlü bir turbo benzinli motora sahip. 2.711 mm dingil mesafesine sahip olan araç 4.625 mm uzunluğunda, 1.887 mm genişliğinde ve 1.630 mm yüksekliğindedir.

Kia Seltos Dizel Otomatik Türkiye’ye gelir mi?

Lincoln’ün Çin temsilciliği, yerel olarak inşa edilen yeni Corsair aracının Mart ayında satışa sunulacağını söyledi.

Lincoln 2018 yılında takip eden üç yılın her birinde yerel olarak üretilen yeni bir model üretme kararını açıklamıştı. Yerel üretim, otomobil üreticilerinin Çin’in ithal otomobillere ve hafif ticarilere %15 vergi ödemekten kaçınmalarına olanak sağlamaktadır.

2020 Renault Kwid Tanıtıldı! Özellikleri Neler?

Lincoln şu an Çin pazarında güncel olarak altı model satmaktadır. 2019’un ilk üç çeyreğinde Lincoln’ün satışları Çin pazarında pazarın en lüks markaları olan Mercedes-Benz, Audi, BMW, Lexus ve Cadillac’ın çok altında kalarak %15 düşüşle 33.692’ye düştü.

Lincoln Corsair SUV Fiyatları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba