Vosvos’a Hüzünlü Bir Video ile Veda Ettiler.

Vosvos, Volkswagen Kaplumbağa, Volkswagen beetle. Volkswagen, yakın bir zamanda en ikonik modeli olan Beetle‘ın üretimini sonlandırdığını duyurmuştu. Bu durum bizim gibi ‘vosvos’ sevenleri elbette epey üzmüştü. Volkswagen’in yayınladığı duygusal video ise tüm izleyenleri duygulandırdı. Vosvos Veda Videosu Yayınlandı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Otomobil Testi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

Lincoln Corsair SUV Fiyatları Belli Oldu.

Küçük bir çocuğun hayatındaki Beetle figürünü ele alan videoda, ikonik modelin kahramanımızın her zaman yanında olması vurgulanıyor. Videonun sonunda Beetle’a veda edilerek, insanlar Beetle’ın arkasından el sallıyor. Beatles’ın “Let It Be” şarkısı eşliğinde Beetle’ın gökyüzüne yükseldiği video, Volkswagen’in ilk elektrik motorlu aracı ID.3‘ün tasarımının gösterilmesiyle sona eriyor.

Artık Herkes Audi Sahibi Olabilecek

Vosvos Veda Videosu Yayınlandı.

Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak?

Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak, Elektrikli Volkswagen ID3, Volkswagen ID3 fiyatları, Volkwagen ID3 fiyat listesi, Volkswagen ID3 yorumları. Volkswagen, “Elektromobilite” stratejisi paralelinde pazara sunmayı planladığı tamamen elektrikli ID model ailesinin ilk modeli ID.3’ün üretimine başlayarak yeni bir döneme başlangıç yaptı. Volkswagen ID3 elektrikli otomobiller konusunda bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Elektrikli Volkswagen ID3 İngiltere fiyatı 22 bin Sterlin olarak açıklandı. Almanya için açıklanan fiyat ise 30 bin Euro’nun altında olacağı yönünde. Burada fiyat konusunda bir sürpriz olmasını bekliyorum. Volkswagen ID3 2020 yılından itibaren yollara çıkacak. Volkswagen ID3 Kaç Para Olacak?

Volkswagen ID3 İngiltere’de 22 bin Sterline Satışta!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba