2021 Volkswagen Golf fiyat listesi kaç paradan başlar? Golf 8 tahmini fiyatı kaç para olur?

2021 Golf fiyat listesi.
2021 Golf fiyat listesi.

2021 Golf 8 Türkiye’de kaç para olur? Volkswagen Golf 8’in mart ayında satılacağı resmen açıklandı! Golf 8 ne zaman geliyor, Golf 8 fiyat listesi, Golf 8 kaç para, Volkswagen Golf 8 Neler Yeni, 2021 Golf fiyat listesi, Yeni Golf fiyat listesi.

Instagram Hesabım

2021 Golf 8 Türkiye’de kaç para olur? Volkswagen Golf 8’in mart ayında satılacağı Volkswagen Türkiye tarafından resmen açıklandı!

Volkswagen Golf 8 memleketi Almanya’da KDV dahil 20.395 Euro’ya satılıyor. Bu seçenekte 1 litre 90 beygir güç üreten benzinli motor ve manuel şanzıman yer alıyor. Başlangıç fiyatının iyi olması açısından bu araç Türkiye’de satışa sunulursa 14 ile 15 bin Euro aralığında çıplak fiyatla gelecek.

2021 Golf fiyat listesi.

Bu modelin vergisiz fiyatının 130 bin TL’nin altında yer alarak yüzde 50 ÖTV diliminde yer almasını bekliyorum. Bu durumda tıpkı kardeşi Yeni Seat Loen modelinde olduğu gibi 230 bin TL başlangıç etiketine sahip olur.

1 litre TSI ve 1.5 litre TSI motor seçenekleriyle satışa sunulacak olan Volkswagen Golf 8, Golf, Life, Style ve R-Line donanım paketlerine sahip olacak. Giriş paketinden itibaren LED farlar gibi önemli detaylar standart özellikler arasında yer alacak.

Almanya’da bu fiyat donanım paketleri yükseldikçe 4 bin Euro farkla değişim gösteriyor. R Line ise KDV dahil 29.145 Euro etiketle satılıyor. Sizlerden aldığım haberlerde Volkswagen Golf 8’in başlangıç versiyonunun satışa sunulmama ihtimali olduğunu duyuyorum. Eğer böyle olursa yüzde 80 ÖTV diliminde yer alacak ve fiyatı 280 bin TL’den başlayacaktır.

2021 Kia K5! İyi ama nedir bu K5? Kia’nın tasarım konusunda öne çıkan K5’inin özellikleri neler?

Volkswagen en son piyasaya çıkardığı Golf, şu ana kadar tasarladığı en lüks Golf unvanı ile Avrupa’da satışa sunuldu. Dış tasarımı aşina olduğumuz bir tasarım ancak bu kompakt hatchback aracının içinde çok fonksiyonlu direksiyon kullanılarak ayarlanabilen tamamen dijital bir gösterge paneli bile var.

Sekizinci nesil olan yeni Golf Car2X teknolojisine sahip olan ilk Volkswagen aracı. Bu teknoloji aracın 800 metre uzaklıkta bulunan diğer araçlar ile iletişim kurmasını sağlıyor. Bu özelliğin asıl amacı, sürücü trafikte durduğunda aracın arkadan gelen sürücüleri uyararak dikkatli olmalarını sağlaması. Ayrıca bir acil durum aracı arkadan yaklaştığında Golf’ün sürücüsünü hemen uyarmasını da sağlıyor. Tüm yeni Volkswagen modelleri gibi yeni Golf 8’de de standart olarak kazaları ve çarpışmaları önlemek için yaya tanıma ve acil durum fren sistemi sunuluyor. Ayrıca Yeni Golf şeritlerin net olması koşulu ile aracı şeritte tutma kontrolü özelliğine de sahip.

Aracın içinde bulunan ayarlar, pano düzeninden ortam aydınlatmasına kadar her şey kullanıcı profili olarak özelleştirilebilir. Bu profil sürücü ile birlikte üçüncü nesil Volkswagen bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış olan diğer araçlara da geçecek. Bu sistem ilk olarak Passat modelinde kullanıldı. Aracın içindeki seçenekler arasında, head-up display ve ses sistemi ayarlarını kontrol etmeyi sağlayan dokunmatik 10 inçlik bir ekran yer alıyor. Aracın bilgi-eğlence sistemi sesli komutlara cevap veriyor.

2021 Golf fiyat listesi.

2021 Golf fiyat listesi.

2021 Golf fiyat listesi.

2021 Golf fiyat listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba