Hyundai’nin yeni SUV modelinin özellikleri neler? Hyundai SEVEN SUV kaç kilometre menzil sunacak?

2021 Hyundai SEVEN tanıtıldı.
2021 Hyundai SEVEN tanıtıldı.

Hyundai’nin yeni SUV modelinin özellikleri neler? Hyundai SEVEN SUV kaç kilometre menzil sunacak? 2021 Hyundai SEVEN tanıtıldı.

Instagram Hesabım

Hyundai Motor Company, Amerika’da düzenlenen AutoMobility LA’de yeni konsept modeli SEVEN’i resmi olarak tanıttı. Hyundai’nin alt markası IONIQ tarafından hazırlanan konsept otomobil, hızla yükselen elektrikli SUV trendine müthiş bir şekilde uyum sağlıyor açıklaması yapıldı. Segmentine tamamen farklı bir bakış açısı ve yepyeni tasarım özellikleri getiren SEVEN, aynı zamanda Hyundai’nin 2045 yılına kadarki karbon nötrlüğüne olan bağlılığının da bir yansıması sayılıyor.

Hyundai Motor Grubu’nun elektrikli araçlar için özel olarak geliştirdiği E-GMP (Electric-Global Modular Platform) üzerine inşa edilmiş bir model. E-GMP’nin uzun dingil mesafesi ve düz platform zemini ise daha büyük pil kullanımı için elektrikli otomobillere avantaj sağlıyor.

LPG kullanmanın ekonomik yönden bir cazibesi kalmadı! Ben demiyorum BRC CEO’su diyor!

Elektrikli konsept otomobil, 482 km’nin üzerinde bir menzil sunarken aynı zamanda performanslı kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Çok yönlü E-GMP platformu sayesinde, olağanüstü bir sürüş mesafesi sergileyen araç ayrıca ultra hızlı şarj özellikleri de sunabiliyor. 350 kW’lık bir şarj cihazıyla, yaklaşık 20 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e kadar şarj etme kapasitesine sahip.

SEVEN, daha güçlü bir yol tutuşu için, fren soğutma veya düşük sürtünme gereksinimlerine bağlı olarak açılan ve kapanan entegre “Aktif Hava Kanatları”na sahip tekerleklerle donatılmış. SEVEN, gecenin karanlığında görsel şov yapan ve aynı zamanda IONIQ’in marka kimliği haline gelen Parametrik Piksel ışıklara da sahip. Parametrik Piksel aydınlatma grubu, dijital ve analog stilleri birbirine bağlayan ortak bir tasarım dizisi oluşturuyor.

Peugeot 2008 modelinin Ekim Kasım karşılaştırmalı fiyat listesi nasıl? İşte 2008’in Kasım Fiyat Listesi!

Araba Habercisi Kasım 2021 Sayısını Nerelerden Okurum? Otomobil Dergileri 2021 Kasım.

Araba Habercisi Dergisi 34. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 34. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte.

2021 Hyundai SEVEN tanıtıldı.

2021 Hyundai SEVEN tanıtıldı

2021 Hyundai SEVEN tanıtıldı

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba