Yeni Ford Focus ne zaman satışa sunulacak? Ford Türkiye sayfasından eski Focus fiyat listesi kaldırıldı!

2022 Ford Focus geliyor.
2022 Ford Focus geliyor.

Yeni Ford Focus ne zaman satışa sunulacak? Türkiye satış tarihiyle ilgili tahminler nasıl yapılıyor? 2022 Ford Focus geliyor.

Instagram Hesabım

Makyajlanan Ford Focus iddialı bir değişim geçirmiş. Kompakt sınıfın en önemli oyuncularından biri olan Ford Focus için aslında makyaj değil de bir yenilenme operasyonu geçirmiş bile diyebilirim. Çünkü yeni motor seçenekleri, yeni şanzımanı, yeni teknolojik özellikleriyle oldukça önemli bir değişim geçirmiş. Ford yönetimi yeni Focus modelini tanıtırken insan odaklı bir araç olduğunu da özellikle dile getirmiş durumda. Ford’un “insan merkezli” tasarım felsefesinin yeni bir yinelemesi olarak bu konuyu açıklamış durumdalar.

Titanium, ST-Line ve Active varyantlarına daha farklı bir yaklaşımla Focus’un dış tasarımına daha fazla güven ve cesaret getiren bir tasarım olduğu da dile getiriliyor. Tasarıma baktığım zaman (ben seviyorum) benim beklentilerimi karşılayan hatta gözüme son derece iyi görünen bir otomobil. Gelişmiş sürücü yardım teknolojileri konusunda her zaman ön plana çıkan Ford Focus modelinde bu özelliklerin sayısı da artırılmış durumda. Ford Focus’un yenilenen yüz tasarımı yerini aldığı modele göre çok daha iyi olmuş durumda. Daha küt bir tasarım formunun kullanılmış olması nefis bir karar olmuş.

İşte tüm gövde tipleriyle Fiat Egea Dizel Otomatik fiyatları! Sedan, SUV, SW, HB dizel otomatik Egea fiyatları!

Yedi vitesli, çift debriyajlı Powershift otomatik şanzıman özellikle hibrit seçeneklerle Focus karakterini bozmadan çalışması için yeniden geliştirilmiş. Yeni şanzımanın hibrit güç aktarma sisteminin elektrikle güçlendirilmiş performansını tipik Focus eğlenceli sürüşünü desteklemek için bu değişim yapılmış.

İç mekan ise çağ atlamış durumda. Yeni göstergeler, yeni eğlence ve bilgi ekranı efsane olmuş. Biraz büyük mü? yorumları olacaktır ama olsun artık.

Yeni Ford Focus’un İngiltere satış fiyatı 22.465 Sterlin olarak açıklandı. Eskisine göre daha iyi bir fiyat yorumu yaptılar. Yenilenen Ford Focus’un Türkiye’de çok yakında satışa sunulması bekleniyor. Bunun için piyasada konuşulan satış tarihi Mayıs ayı olarak geçiyor. Bu konuda resmi bir açıklama henüz yapılmadı ancak Ford Türkiye sayfasından eski Focus fiyat listesi kaldırılmış durumda.

Yeni Ford Focus motor seçenekleri

Ford Focus 125 PS 1.0 litre EcoBoost Hybrid

Ford Focus 155 PS 1.0 litre EcoBoost Hybrid

Ford Focus 100 PS 1.0 litre EcoBoost

Ford Focus 95 PS 1.5 litre EcoBlue

Ford Focus 120 PS 1.5 litre EcoBlue

Ford Focus ST 280 PS 2.3 litre EcoBoost

ÖTV Matrah Düzenlemesinin Ne Zaman Yapılmasını Bekliyorlar? Peugeot Genel Müdürü Açıkladı!

2022 Ford Focus geliyor.

2022 Ford Focus geliyor.
2022 Ford Focus geliyor.

2022 Ford Focus geliyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba