Hyundai Tucson Hibrit Türkiye’de kaç paraya satışa sunuldu? 230 PS güçlü araç 6.6 lt tüketiyor dediler!

2022 Hyundai Tucson Hibrit fiyatı
2022 Hyundai Tucson Hibrit fiyatı

230 Beygirlik Hyundai TUCSON “hybrid” Şimdi Türkiye’de! İşte Tucson Hibrit modelinin özellikleri ve fiyatı! 2022 Hyundai Tucson Hibrit fiyatı.

Instagram Hesabım

Hyundai’nin popüler C-SUV modeli TUCSON, güçlü ve ekonomik hibrit versiyonuna kavuştu. 44 kW’lik elektrik motoruyla kombine edilen 1.6 T-GDI benzinli ünitenin maksimum gücü 230 PS. Hyundai TUCSON hybrid, en üst donanım seviyesi olan Elite Plus seçeneğiyle satışa sunuluyor. 1.6 T-GDI HEV 230 PS 4×4 Elite Plus olarak satışa sunulan Hyundai Tucson Hibrit’in fiyatı 1.210.000 TL olarak açıklandı.
Satışa sunulan yeni modelle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel; “Hyundai, bugün otomotiv sektöründeki en geniş elektrikli güç aktarma organları yelpazesine sahip bir marka. Hafif hibrit, hibrit ve plug-in hibrit gibi birden fazla alternatif sunan TUCSON’u, ülkemizde benzinli ve dizel motorların haricinde hibrit seçeneğiyle de satışa sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni modelimiz, ilerici tasarımı ve son teknoloji güç aktarma sistemi yelpazesiyle, Türk tüketicisinin en beğendiği modellerden biri olmaya aday. Markamızın imajına ve SUV satışlarımıza katkı sağlayacağından emin olduğumuz TUCSON modelimizden 2022 yılında araç bulunabilirliğine bağlı olarak toplam 12.000 adet satmayı hedefliyoruz” dedi.

Yeni Mercedes Benz GLC Türkiye’ye ne zaman geliyor? Dünyanın En Çok Satan Mercedes Modeli Yenilendi!

Benzinli 1.6 litre T-GDI motor, dünyanın ilk Sürekli Değişken Valf Süresi (CVVD) teknolojisine sahip. CVVD, motor performansını ve yakıt verimliliğini optimize ederken aynı zamanda çevre dostu bir sistem demek. Valf açılma süresini değiştirebilen sistem, performansı yüzde 4, yakıt verimliliğini yüzde 5 arttırırken emisyonları da yüzde 12 azaltıyor. Daha fazla performans ve daha az emisyon için geliştirilen 1.6 litre turbo motor, tek başına 180 beygir güç üretiyor ve 44 kW’lik elektrik motoruyla birleşerek toplamda da 230 beygir güce ulaşıyor. Bu performanslı gücü yere HTRAC dört tekerlekten çekiş sistemiyle aktaran TUCSON hybrid, şanzıman olarak ise 6 ileri tam otomatik tipi tercih ediyor.

Opel Türkiye Haziran 2022 kampanyasında neler var? Opel Mokka için nasıl bir kampanya açıklanıyor?

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

2022 Hyundai Tucson Hibrit fiyatı.

2022 Hyundai Tucson Hibrit fiyatı

2022 Hyundai Tucson Hibrit fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba