Chery Satışları Artmaya Devam Ediyor! İlk 5 ayda ulaştıkları sonuçları yeni modellerle artıracaklar!

2023 0 km Chery Modelleri.
2023 0 km Chery Modelleri.

Chery Satışları Artmaya Devam Ediyor! İlk 5 ayda ulaştıkları sonuçları yeni modellerle artıracaklar! 2023 0 km Chery Modelleri.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İTHALATI OLUR MU?

Chery, teknoloji alanındaki çalışmalarının sonuçlarını satış rakamlarıyla almaya devam ediyor. Marka, iddialı modelleri ve teknolojik özellikleriyle dünyanın en sevilen markalarından biri haline geldi. Bu kapsamda Çinli otomobil devi Chery Grubu, mayıs ayında satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 63 artırarak 139 bin 172 adede yükseltti. Chery, bu yüksek performansıyla üst üste 12 ay boyunca 100 bin adedin üzerinde araç satma başarısı gösterdi. Chery Grubu, ocak-mayıs döneminde ise yıllık yüzde 61 artışla toplam 596 bin 220 adet araç sattı. Chery markasının Türkiye satış rakamlarına baktığım zaman 3 ayda 5.539 adet satış yaptıklarını görüyorum.

Chery Mars mimarisi süper hibrit platformunun ilk seri üretim modeli olan TIGGO 9’un küresel tanıtımını başlattı. Chery tarafından üretilen “Manyetik süspansiyonlu ultra konforlu amiral gemisi SUV”, sadece TIGGO ailesine bir üye daha eklemekle kalmadı, aynı zamanda SUV pazarına yeni bir standart da getirmiş oldu diyorlar. Chery, 2024 yılına kadar 20’nin üzerinde C-DM modelini pazara sürmeyi planlıyor. Üstelik buna, bağımsız yeni enerji elektrik markası iCAR tarafından nisan ayında piyasaya sürülen yeni ve tamamen elektrikli modeller dahil değil.

Elektrikli Opel Astra Türkiye’de ön siparişle satışa sunuldu! Yüzde 10 ÖTV diliminde yer alacak!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

ARABA HABERCİSİ YAZ 2023 SAYISINI İNDİR

2023 0 km Chery Modelleri.

2023 0 km Chery Modelleri

2023 0 km Chery Modelleri.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba