Dacia Spring daha güçlü bir seçeneğe kavuştu! Türkiye’nin en ucuz elektrikli modeli olmak için geliyor!

2023 Dacia Spring fiyat tahmini.
2023 Dacia Spring fiyat tahmini.

Dacia Spring daha güçlü bir seçeneğe kavuştu! Türkiye’nin en ucuz elektrikli modeli olmak için geliyor! 2023 Dacia Spring fiyat listesi açıklandı. Dacia Spring 2023 Fransa fiyatlarına göre araç vergiler dahil 22 bin 300 Euro oldu. 2023 Dacia Spring fiyatı Türkiye nasıl olur? Yeni Dacia Spring daha güçlü, daha fazla menzil sunuyor ve daha pahalı. 2023 Dacia Spring özellikleri nasıl? 2023 Dacia Spring Extreme 65 Türkiye’de 2023 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. 2023 Dacia Spring fiyat tahmini.

YOUTUBE KANALIM

2023 Dacia Spring özellikleri açıklandı. Ocak ayında Fransa’da siparişlere açılacak aracın teslimatları bahar aylarında yapılacak. Dacia Spring Fransa fiyatlarına baktığım zaman 45 HP güç üreten seçeneğin vergiler dahil 20 bin 800 Euro, 65 HP güç üreten yeni seçeneğin vergiler dahil 22 bin 300 Euro olduğunu görüyorum. Türkiye’de Eylül ayında satışa sunulması planlanan Dacia Spring bu seçenekle ve bugünün hesaplarıyla 500-600 bin TL olacak gibi görünüyor.

Dacia, yeni Spring Extreme donanımı ile aynı zamanda tamamen yeni ELECTRIC 65 motorun da (65hp/48kW) dünya prömiyerini yapıyor. Yalnızca Spring Extreme ile sunulan yeni motor, yeni ve benzersiz bir vites kutusu ile birleştiriliyor. Bu vites kutusu daha uzun bir menzil için daha yoğun enerji geri kazanımı sağlıyor ve daha iyi bir hızlanma performansı için tekerleklere iletilen torku artırıyor.
Tamamen yeni ELECTRIC 65 motor ile Spring Extreme, WLTP ortalama döngüsünde 220 km ve WLTP şehir döngüsünde 305 km menzile ulaşabiliyor. Satışa sunulduğu ülkelerde 2 yıldan kısa bir sürede 100 bin adedin üzerinde siparişle, elektrikli araç pazarının liderlerinden biri haline gelen Dacia Spring’in, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde Türkiye’de kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Dacia Spring modelinin evde ortalama 3,5 saatte şarj edildiği belirtiliyor.

Renault Austral’ın Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı resmen açıklandı! C SUV Ne Zaman Geliyor?

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor. Türk Telekom e-Dergi uygulamaları için link

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 Dacia Spring fiyat tahmini.

2023 Dacia Spring fiyat tahmini.

2023 Dacia Spring fiyat tahmini.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba