2024 ELEKTRİKLİ OLACAK! Volkswagen Grubu şimdi başlıyor! Aralık kampanyaları Cuma belli olacak!

2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni.
2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni.

2024 ELEKTRİKLİ OLACAK! Volkswagen Grubu şimdi başlıyor! Aralık kampanyaları Cuma belli olacak! 2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

2024 yılında Türkiye 0 km otomobil pazarına elektrikli otomobil yağacak. Ayrıca elektrikli araçların şarj sürelerinin kısaldığı haberlerini de çok sık duyacağız. Hazırsanız, başlıyoruz. Öncelikle Volkswagen elektrikli otomobillerinin adını çok sık duyacağız. Volkswagen Türkiye yönetimi bu modellerin neredeyse tamamını yüzde 10 ÖTV diliminde tutacak. Bu hangi anlama geliyor: Fiyatları 1.9 milyon TL’nin altında olacak. 2024 yılında Volkswagen ID.4, ID.5, ID.7 ve ID.3 olmak üzere 4 elektrikli otomobilini getirecek. Bunlar arasından en çok konuşacağımız Elektrikli Passat denilen ID7 olacak. Sanırım Volkswagen Türkiye yönetimi bu araçtan diğerlerine göre daha fazla alıp, daha fazlasını sedan seven Türkiye’ye getirecek.

Elektrikli Otomobil modellerine Volkswagen Grubu açısından bakacak olursak burada da önemli gelişmeler olacak. Skoda, SUV modeller arasında başarılı olmasına kesin gözle baktığım Enyaq modelini satmaya başlayacak. Seat cephesinden nefis bir elektrikli şehir otomobili olan (elbette Cupra olarak) Born ve tasarımıyla hepimizin aklına çelebilecek Tavascan haberleri gelecek. Elektrikli Araçlarını getiren ama biraz arka planda tutan Audi ise 2024 yılında bu modelleri daha fazla ortaya çıkaracak. VW Grubu ile birlikte Stellantis Grubu da elektrikli araçlar konusunda atağa kalkacak. Peugeot, Opel, Citroen, Fiat markalarından arka arkaya yeni elektrikli otomobil modeli satışa sunuldu haberi alacağız.

Hyundai Tucson fiyatları düştü! Ekim’de giriş paketlerine indirim yapan Hyundai bu kez onların indirdi!

KAMPANYALAR VE ARALIK AYI

Aralık ayında kampanyalar devam edecek mi? Türkiye 0 km otomobil pazarına baktığım zaman tarih boyunca en çok otomobilin Aralık aylarında satıldığını görüyorum. Bunu bilmekte ne var dediğinizi duyar gibiyim. Belki bilmeyenler vardır diye yeniden yazmak istedim. 2023 yılının Aralık ayı Cuma günü başlıyor. Cuma günü hepimiz kampanyalar devam edecek mi sorusunun cevabını almış olacağız. Tarihi rekorla 0 km aracın satıldığı 2023 yılının Aralık ayında da rekor satışlar olacak. 2024 model yılına ellerinde stok olmadan girmek isteyen, satış hedeflerini tutturmak ya da artırmak isteyen markalar Aralık ayında da kampanya yapacak. Sizlerden gelen ve benim gördüğüm liman, araç stok alanlarının durumu gibi detaylara baktığım zaman bolca 0 km aracın geldiğini görüyorum. Eminim benim gibi bunu sizler de görmüşsünüzdür. Kampanyaların bazı markalarda yoğunlaşacağını bu görüntülerden anlıyorum ama marka ismi vermek istemiyorum. Bunu hep birlikte Cuma ya da en geç Pazartesi günü öğrenelim.

Fiat Egea Sedan Mart ayında kaç paraydı? Yerli Üretim Egea Sedan Kasım ayında kaç paraya satılıyor?

2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni.

Hızlı şarj ve Skywell CE11

Skywell 2024 yılına çok önemli yeniliklerle giriyor. Yeni modelleri Skywell CE11 müthiş tasarımlı bir araç. Ancak tüm tasarım özelliklerini ve sunduklarını bir kenara bıraktıracak bir özelliği var: 10 dk şarjla 490 km menzil sunacak.

VW Amarok’a Büyük ödül

Volkswagen Ticari Araç’ın premium pick-up modeli Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden “Uluslararası Pick-up Ödülü “nü (IPUA 2024) aldı. Volkswagen Amarok ödülü, kardeşi Ford Ranger ile paylaştı.

Xiaomi SU7 EV geliyor

20 bin dolar seviyelerinde yer alacak bir elektrikli otomobil olacağı iddiaları olan Xiaomi SU7 ortaya çıktı. Nefis bir tasarımı olan bu EV 295 HP ve 386 HP güç üreten seçeneklerini satışa sunacak. Doğruysa 2024 yılında çıkacak.

2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni.

2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni

2024 Elektrikli Otomobil Modelleri Yeni.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba