Çinli otomobil üreticileri hangileri? Hangileri Türkiye’de satışa çıktı? Şimdilik kaç tane Çinli biliyoruz?

Çinli otomobil markaları 2023
Çinli otomobil markaları 2023

Çinli otomobil üreticileri hangileri? Hangileri Türkiye’de satışa çıktı? Şimdilik kaç tane Çinli biliyoruz? Çinli otomobil markaları 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Son dönemlerde hepimiz Çinli otomobil markalarını konuşuyoruz. Ülkemizde her geçen gün sayıları hızla artan Çinli üreticiler 2024 yılında da Türkiye pazarında boy göstermeye devam edecek. Türkiye’de önemli satış başarıları elde etmeye başlayan Çinli markaların asıl sonuçlarını 2024 yılında göreceğiz. Türkiye pazarında satışta olan ve diğer Çinli otomobil markalarını haberin devamından görebilirsiniz. Koyu renkle yazılmış olanlar Türkiye’de satışa başlayan markalardır. Açıkçası kafam çok karışık. Çünkü bir şirketin 4 farklı markası bile olabiliyor. Neyse bu listeyi düzeltmeler yaparak ilerletirim.

1 BYD

2 Chery

3 MG (SAIC Motor)

4 Skywell

5 Leapmotor

6 DFSK

7 HONGQI

8 Seres

9 SWM

10 Geely

11 Haval

12 Xpeng

13 NIO

14 Hozon

15 BAIC

16 Aiways

17 Great Wall

18 FAW

19 Lifan

20 Brilliance

21 Donfeng

22 Wuling

23 Foton

24 JAC

25 Changan

2024 ELEKTRİKLİ OLACAK! Volkswagen Grubu şimdi başlıyor! Aralık kampanyaları Cuma belli olacak!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Çinli otomobil markaları 2023.

Çinli otomobil markaları 2023

Çinli otomobil markaları 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba