Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de ne zaman satılacak? Yüce Auto Skoda Türkiye resmi açıklamayı yaptı!

2024 Skoda Kodiaq Yeni 0 km.
2024 Skoda Kodiaq Yeni 0 km.

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye’de ne zaman satılacak? Yüce Auto Skoda Türkiye resmi açıklamayı yaptı! 2024 Skoda Kodiaq Yeni 0 km.

Bedavadan biraz fazla yakıyor! İyi ama nedir bu PHEV sistemi!

Öncelikle bu bilgiler bana Skoda Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Haberin devamında yapılan resmi açıklamanın detaylarını bulabilirsiniz.

2016’da tanıtılan ve D SUV segmentinin önemli modellerinden biri olan Kodiaq, ikinci nesliyle satışa sunulmak için gün sayıyor. Yeni nesil Kodiaq, güçlü görünümü, yenilikçi özellikleri ve daha geniş yaşam alanıyla dikkat çekiyor. 2024’ün ikinci yarısı itibariyle (Ağustos 2024) Türkiye pazarında da satışa sunulması planlanan Kodiaq, markanın yeni “Modern Solid” tasarım dilinin ilk unsurlarını da içeriyor. Gelişmiş teknolojiler ve geniş motor seçenekleri sayesinde her müşteri kitlesine hitap edecek versiyonlar sunacak Kodiaq modelinde, yüksek verimliliğe sahip güç üniteleri yer alacak.

Köşeli çamurluklar, TOP LED Matrix farlar, ön panjur ile bütünleşen yatay ışık şeritleri, yeni Kodiaq’ın ilk bakışta farklı olduğunu vurguluyor. Yeni Kodiaq’ın arka tasarımında ise daha geniş bir C şekli yer alıyor ve ışıklandırma grubu kristal unsurlarla keskin bir tasarımla bütünleşiyor. Bununla birlikte uzunluğun 61 mm ve aks aralığının 3 mm artırılmasıyla birlikte Kodiaq, içeride daha fazla yaşam alanı sunuyor. Yeni nesil Kodiaq’ın uzunluğu 4.758 mm, yüksekliği 1.657 mm ve genişliği 1.864 mm oldu. Önceki nesle göre 75 litre artan bagaj hacmi ise 910 litreye çıktı. Yeni Kodiaq şık tasarımının yanı sıra 0.282 cd rüzgar direnci kat sayısıyla da daha aerodinamik bir model haline geldi.

YENİ SKODA KODIAQ MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni Kodiaq, farklı motor seçenekleriyle hem yüksek performans hem de verimlilik sunuyor. Hafif hibrit teknolojisine sahip 1.5 TSI 150 PS mHEV ve 2.0 TDI 193 PS dizel motorlar ile RS versiyonunda 265 PS gücünde 2.0 litre TSI benzinli motoru içeriyor. Hem dizel hem de benzinli 2.0 litre motorlar 4×4 çekiş seçeneği ve bütün versiyonlar DSG otomatik şanzımanla sunuluyor. Hafif hibrit motor seçeneği, performansı önemli ölçüde artırırken yakıt tüketimini de %10’a kadar azaltıyor. Yeni Kodiaq, çok sayıda yeni asistan sistemiyle donatıldı. Özellikleri arasında kavşaklarda kazaları önlemeye yardımcı olan Dönüş Asistanı’ndan Çarpışma Önleme Asistanı, Otomatik Acil Durum Frenleme Özelliği ve akıllı telefon uygulaması yoluyla aracı park etmeye yarayan Uzaktan Park Asistanı gibi sistemler yer alıyor. Dokuz hava yastığı ile donatılabilen yeni Kodiaq bu konuda da dikkat çekiyor. İkinci nesil Kodiaq’taki yeni asistan sistemleri, sürücü ve yolcuların güvenliğini ve konforunu artırıyor. Güvenli Çıkış Asistanı ise, arkadan gelen araç ve bisikleti gibi 35 metreye ve 120 derecelik açıya kadar nesneleri algılayarak kapının açılmasıyla yaşanabilecek kazaları sesli ve görsel uyarı vererek önlemeye yardımcı oluyor.

Uygun fiyatlı 0 km otomobil bakanlar dikkat! Türkiye’de 1 milyon TL altında 12 farklı otomobil var!

2024 Skoda Kodiaq Yeni 0 km.

2024 Skoda Kodiaq Yeni 0 km

2024 Skoda Kodiaq Yeni 0 km

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba