2024 bol bol 0 km araba konuştuğumuz yıl olacak! Alıcı ilgisi 0 kilometre otomobile dönmüş durumda!

2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri.
2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri.

2024 bol bol 0 km araba konuştuğumuz yıl olacak! Alıcı ilgisi 0 kilometre otomobile dönmüş durumda! 2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri.

Bu yıl yine 0 km otomobil bolluğu olacak. Hem güncel modeller hem de yeni gelecek araçlarla bol bol 0 km otomobil konuşacağız. Aklımda olan yeni gelecek modellere bu haberde bir göz attım. BYD sanırım ilk olarak hibrit SEAL U modelini satacak. Chery geçen yıla olduğu gibi bu yıla da Tiggo 4, Arrizzo 8, Jaecoo 7, OMODA 5 EV gibi modelleri getirecek. Chery ürün sayısı artacak. Citroen, Elektrikli yeni C3 modeliyle uygun fiyata araba satacak. Yeni model dendiği zaman akla gelmeyen Fiat bu yıl 600 modelini satışa çıkaracak. Ford’a baktığım zaman Elektrikli Puma ve makyajlı Kuga ile karşımıza çıkacak. Hyundai cephesinde de önemli yenilikler olacak. Makyajlı Bayon ve makyajlı Tucson modelleri satışa sunulacak. Kia önce pahalısını satmaya başladığı EV9’un daha ucuz versiyonunu satışa sunmaya başlayacak.

Leapmotor bu yıl C10 EV ve C10 PHEV satacak. Leapmotor model ailesi bu yeniliklerle genişleyecek. En uygun fiyatlı Lexus modeli LBX yollara çıkacak. MG adına kesin olmasa bile yeni MG3 modelinin satışa çıkacak. Opel, Crossland’in yerini alacak olan Frontera modelini satacak. Ayrıca yeni Grandland modeli de satışa sunulabilir. Peugeot en büyük kozunu oynayacak ve yeni 3008’i satışa çıkaracak. Skoda’ya baktığım zaman yeni Superb ve elektrikli Enyaq modelleri gelecek. Skywell cephesinden yeni ET5 modeli gelecek. EA3 ve EA5 modellerinin satışa da gündemde. Toyota makyajlı Yaris Cross ve BZ4X EV’yi satacak. Volkswagen ise yeni Tiguan, Yeni Passat, ID3, ID4, ID5 ve ID7’yi satışa sunacak. Öğrendikçe yenilerini de yazarım. 2024 bol bol 0 km araba konuştuğumuz yıl olacak!

Karizmatik JAECOO 7’nin Türkiye testleri başladı! Bu özellikleriyle SUV satın alacakların aklını çelebilir!

ALICI İLGİSİ 0 KM’YE DÖNDÜ!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç tarafından geçtiğimiz hafta bir basın bülteni gönderildi. Bu bültenden öne çıkan başlıklara baktığım zaman “2023’te alıcı ilgisinin ithal elektrikli otomobiller başta sıfır araca yönelmesi bu piyasada canlılığı artırırken, ikinci elde ise devirler hız kesti, özellikle son dört ayda kesintisiz düşüş yaşandı” açıklaması dikkatimi çekti. Açıklamanın devamındaysa şu bilgilere yer verilmişti: “2’nci elde yılın en kötü ayı: İkinci el taşıt piyasasında aralık yılın en kötü ayı oldu. Noter devriyle yapılan satışlar önceki yılın aynı ayına göre otomobillerde yüzde 27,9, toplamda yüzde 24,2 düştü. Aylık bazda ikinci elde 551 bin 244 otomobilin devri yapılırken, satılan toplam araç sayısı da 838 bin 871 adet oldu. İkinci el otomobil satışlarında kesintisiz düşüş süreci aralık ayıyla birlikte dört aya ulaştı. Kan kaybının nedeni?: Önceki dönemde sıfır araçlardaki arz sorunu yüzünden 2023’ün ocak ayına kadar yüksek canlılık görülen, ancak izleyen dönemde satışların hız kestiği ikinci el piyasada son aylarda ise satışların eksiye geçmesi ve düşüşün kronik hale gelmesinde, sıfır araç arzının artması ve ilginin özellikle piyasaya giren elektrikli araçlara kaymasının etkisi bulunuyor. Çoğu alıcının mevcut aracını satarak sıfır araç alımına yönelmesi, ikinci elde arzı büyütürken, talebin sıfıra kayması ikinci el piyasayı daralttı.”

Fiat Egea parasına B SUV Satacaklar! Chery Tiggo 4 Pro’nun Türkiye testleri başladı! Yakında satışta!

2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri.

Opel Crossland gitti Opel Frontero döndü

Opel, döneminin efsane model isimlerinden “Frontera”nın 2024 yılı içerisinde yeniden yollara döneceğini duyurdu. Yeni Frontera, Opel’in tam elektrikli bir marka olma yolunda ilerleyişinin önemli bir kilometre taşı olarak en başından itibaren elektrikli bir araç olarak satışa sunulacak.

Toyota satışlarında tüm zamanların rekoru

Toyota, 2023 yılında da Avrupa’daki büyümesini sürdürdü. Tüm zamanların rekoruna imza atan Toyota Avrupa, 2022’ye göre % 9 artışla birlikte 1 milyon 173 bin 419 adetlik satışa imza attı. Toyota, aynı zamanda 2023’te % 6.7’lik pazar payı elde etti.

BYD SEAL U Hibrit satışa sunuluyor

Avrupa’da hızla büyümeye devam eden ve Türkiye faaliyetlerini genişleten BYD, 2024’ün ikinci çeyreğinden itibaren BYD SEAL U modelinin şarj edilebilir hibrit versiyonunu ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatlı olursa büyük ilgi görür.

2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri.

2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri

2024 Yılında Gelecek Araba Modelleri.

REKLAM

Youtube Murat Tosun