Alfa Romeo Milano’nun Türkiye satış tarihi resmi olarak açıklandı! Avrupa fiyat listesi resmen açıklandı!

Alfa Romeo Milano Fiyat Listesi 2024.
Alfa Romeo Milano Fiyat Listesi 2024.

Alfa Romeo Milano’nun Türkiye satış tarihi resmi olarak açıklandı! Avrupa fiyat listesi resmen açıklandı! Alfa Romeo Milano Fiyat Listesi 2024.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Öncelikle fiyatlar hariç açıklanan bu bilgiler bana TOFAŞ Alfa Romeo yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir.

Alfa Romeo, yeni modeli MILANO’nun dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Alfa Romeo Tasarım Merkezi (Centro Stile Alfa Romeo) imzasını taşıyan MILANO, markanın özgün tasarım özelliklerinin yeniden yorumlanmasına dayanıyor. MILANO, hibrit veya elektrikli motor seçeneğiyle tercih edilebilecek. Modelin tamamen elektrikli versiyonu “MILANO ELETTRICA”, kesik kuyruk tasarımının desteklediği başarılı aerodinamik yapısı ve premium kompakt araçlar sınıfında düşük ağırlık değeri sayesinde, 410 kilometreyi aşan menzil sunacak.Sportif sürüş ve yüksek konforla birlikte pratiklikten ödün vermeyecek olan MILANO, 400 litre ile büyük bagaj hacmi sunacak.

MILANO VELOCE, Alfa Romeo sportifliğini en iyi şekilde yansıtacak şekilde mekanik kilitli diferansiyel, direkt direksiyon oranı, özel ön ve arka viraj denge çubukları ile genişletilmiş iz açıklığı, sportif süspansiyon, özel fren sistemi ve 20 inçlik jantlar ile donatıldı. MILANO’nun hibrit versiyonu olan IBRIDA ise 136 beygirlik 48-V Hibrit VGT (Değişken Geometrili Turbo) motorla dünya yollarına çıkmaya hazırlanıyor. IBRIDA, FWD önden çift çekişli güç aktarım sistemine ek olarak, Q4 dört tekerlekten çekişli olarak da tercih edilebilecek. MILANO ELETTRICA, yüksek gücü, torku ve elektrikli motorun sunduklarıyla eksiksiz bir sportif sürüş keyfi sağlayacak. 156 veya 240 HP olmak üzere iki farklı güce sahip versiyonuyla satışa sunulacak.

MILANO, Türkiye’de mayıs ayında markanın online satış kanalı, online.alfaromeo.com.tr/ üzerinden ön satışa açılacak. Teslimatlar ise eylül ayından itibaren gerçekleştirilecek.

ALFA ROMEO MILANO İTALYA FİYAT LİSTESİ

Avrupa fiyatlarına baktığım zaman Hibrit Alfa Romeo Milano başlangıç fiyatı KDV dahil 31.900 Euro’dan başlıyor. Elektrikli Alfa Romeo Milano başlangıç fiyatıysa yine KDV dahil 39.500 Euro olarak açıklanıyor. İtalya’da 0 km araçlarda kullanılan KDV oranı yüzde 22. Bu oranı satış fiyatından düşerek aşağı yukarı Türkiye başlangıç fiyatlarını bulabilirsiniz. Bu fiyatlara baktığım zaman premium sınıfta yer alan bir araç için özellikle elektrikli versiyonu yüzde 10 ÖTV dilimine zorlanmadan girecek gibi görünüyor. Elbette satışa sunulduğunda kur ya da ÖTV sistemi ne olur onu bilemiyorum.

ÖTV SİSTEMİ DEĞİŞİYOR! İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı 2024-2030 açıklandı!

Alfa Romeo Milano Fiyat Listesi 2024.

Alfa Romeo Milano Fiyat Listesi 2024

Alfa Romeo Milano Fiyat Listesi 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba