Alfa Romeo Tonale için iddialı kampanya açıklandı! Alfa Romeo yönetimi kampanyada neler dedi?

Alfa Romeo Tonale Kampanya Eylül 2023
Alfa Romeo Tonale Kampanya Eylül 2023

Alfa Romeo Tonale için iddialı kampanya açıklandı! Alfa Romeo yönetimi kampanyada neler dedi? Alfa Romeo Tonale Kampanya Eylül 2023.

Haberde okuyacağınız bilgiler bana Alfa Romeo Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir.

Alfa Romeo Tonale satın almak isteyenler için bu aya özel olarak “Paket Kampanyası” devreye alınıyor. Kampanya dahilinde Driving Assistance Pack, Sunroof ve Sunroof+Driving Assistance Pack donanımlı araçlardaki ilgili paket hediye ediliyor. Ayrıca ihtiyaca göre “400 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99” faizli kredi kampanyasından veya; 150 bin TL takas desteğinden yararlanılabiliyor.

Geçtiğimiz aydan bu yana ürün gamındaki modellerde fiyat değişikliği yapmayan Alfa Romeo, cazip satın alma imkanları sunuyor. Eylül boyunca Alfa Romeo Stelvio ile Giulia’da “Nakit İndirim Kampanyası ve Takas Desteği” ya da “Nakit İndirim Kampanyası ve Kredi Kampanyası” sunuyor. Ülkemizde Mart ayında satışına başlanan yenilenen Stelvio ve Giulia modelleri için 200 bin TL nakit indirim tercihe göre 150 bin TL takas desteği veya Koç Fiat Kredi’den tercih edilebilecek “400 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0,99” faizli kredi kampanyası bulunuyor.

Alfa Romeo, Türkiye’deki büyümesini sürdürüyor. Marka, Türkiye’de 2023’ün ilk 8 ayında, geçtiğimiz yıla oranla 11 kat büyürken; Tonale, Premium Kompakt SUV sınıfında en çok tercih edilen 5 modelden biri olmaya devam ediyor.

Yüce Auto Skoda Kamiq Modelini Eylül Ayında Kaç Paraya Satıyor? Tiggo 8 Pro Parasına Skoda Kamiq!

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Alfa Romeo Tonale Kampanya Eylül 2023.

Alfa Romeo Tonale Kampanya Eylül 2023

Alfa Romeo Tonale Kampanya Eylül 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba