Şişecam Amerika’daki dev fuara katılıyor! Fuarda Karbon Ayak İzi vurgusunu ön plana çıkaracaklar!

Şişecam Auto Glass Week Eylül 2023
Şişecam Auto Glass Week Eylül 2023

Şişecam Amerika’daki dev fuara katılıyor! Fuarda Karbon Ayak İzi vurgusunu ön plana çıkaracaklar! Şişecam Auto Glass Week Eylül 2023.

Haberde okuyacağınız bilgiler bana Şişecam Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir.

“Türkiye’nin en büyük otomotiv camı üreticisi olan Şişecam, otomotiv camları alanında uluslararası bir fuar olan Auto Glass Week Fuarı’nda yerini almaya hazırlanıyor. 20-22 Eylül tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşecek olan fuarda Şişecam, tüm sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek otomotiv camları hakkında ziyaretçilerine bilgi verecek ve ürünlerini tanıtacak. Ürettiği camlar sayesinde otomobillerde ısı ve yakıt tüketimi kontrolünü destekleyerek karbon ayak izini azaltma hedefiyle hareket eden Şişecam, dünyanın dört bir yanından otomotiv camı üretim, değişim ve onarım profesyonellerinin bir araya geleceği fuarda 111 numaralı standında yer alıyor.

88 yıllık deneyim, 24 Bini aşkın çalışan, dört kıtada 14 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satış ağına sahip Şişecam, tüm ekosisteminin gelişimini destekleyen kapsayıcı bir yaklaşım ile büyüme yolculuğunu sürdürmektedir. Şişecam, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile uyumlu ve entegre olarak hayata geçirdiği CareForNext stratejisi ile gezegeni korumak, toplumu güçlendirmek ve yaşamı dönüştürmek için sorumluluk almakta, tüm deneyim ve yetkinliklerini her alanda sürdürülebilir gelişim için kullanmaktadır.”

Alfa Romeo Tonale için iddialı kampanya açıklandı! Alfa Romeo yönetimi kampanyada neler dedi?

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi aşağıdaki bağlantılardan görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Şişecam Auto Glass Week Eylül 2023.

Şişecam Auto Glass Week Eylül 2023

Şişecam Auto Glass Week Eylül 2023

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba