Murat Tosun yönetiminde hazırlanan Araba Habercisi Dergisi çıktı

Otomobil gazeteciliğinin usta isimlerinden Murat Tosun’un kurduğu şirkette ve yine onun yönetiminde yepyeni bir otomobil dergisi çıktı. Araba Habercisi dergisi, Migros bayilerde, Turkcell, Vodafone, dmags dergiliklerde yer alıyor. Bazı yerlerle anlaşmalar sürüyor. Araba Habercisi Dergisi nerelerde satılacak

Araba Habercisi Dergisi çıktı

Araba Habercisi Dergisi çıktı. Otomobil gazeteciliğinin usta isimlerinden 28 yıldır bu işi yapan Murat Tosun yönetiminde çıkan dergi son derece iddialı. MSE Medya Grubu dergilerinden biri olan Araba Habercisi Dergisi’nin okuyucularına bir sürprizi de var. 10 TL fiyat etiketi ile Migros bayiliklerde de olmaya hazırlanan dergi 40 sayfalık teknoloji dergisi GoToTechno’yu da okuyucularına hediye olarak veriyor. GoToTechno Teknoloji dergisi uzman ekip tarafından hazırlanan, herkes tarafından anlaşılan teknoloji haberlerini içeriyor.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2018 sayısı

Araba Habercisi Dergisi nerelerde satılacak?

Araba Habercisi Dergisi, Migros raflarında, Turkcell, Vodafone, dmags dergiliklerde yer alıyor. Bazı yerlerle anlaşma süreci devam ediyor. Araba Habercisi Dergisi’nin herkes tarafından anlaşılabilecek 40 sayfalık teknoloji dergisi GoToTechno adında bir hediyesi de var. GoToTechno Dergisi yalın anlatım dili olması ile dikkat çekiyor.

GoToTechno teknoloji dergisi Kasım 2018 sayısı
GoToTechno teknoloji dergisi Kasım 2018 sayısı

Araba Habercisi Murat Tosun

[irp posts=”717″ name=”Dostlar, arkadaşlar Murat Tosun kısaca kim mi?”]

Dostlar, arkadaşlar Murat Tosun kısaca kim mi?

 

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba