Renault Taliant Kasım kampanyası zamlandı! Arabanın fiyatı kampanya içinde ne kadar değişti?

Araba Kampanyaları Renault Taliant Kasım 2022
Araba Kampanyaları Renault Taliant Kasım 2022

Renault Taliant Kasım kampanyası zamlandı! Arabanın fiyatı kampanya içinde ne kadar değişti? Sedan sınıfının en iyi otomatik vites fiyatıyla dediler! Araba Kampanyaları Renault Taliant Kasım 2022.

INSTAGRAM HESABIM

Kasım kampanyaları arasında en çok dikkat çekenlerden birisi kesinlikle bu olmalı. Genişliği ve kullanışlılığıyla göz dolduran Renault Taliant modeli için Renault Mais yönetimi kampanyayı aşağıdaki detaylarla açıkladı. Bu bilgiler 13 Kasım 2022 tarihinde Renault Türkiye internet sitesinden alındı. 18 Kasım 2022’de yeniden siteye baktığım zaman 499.900 TL olarak açıklanan fiyatın 511.900 TL’ye yükseldiğini gördüm.

“YENİ TALIANT SEDAN SINIFININ EN İYİ OTOMATİK VİTES FİYATIYLA 511.900 TL

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2022 Model Yılı Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg otomobilin, perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Yeni Taliant’ın karma CO2 salımı 114 – 139 g/km; yakıt tüketimi 5,7 – 7 lt/100km aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Renault Yetkili Satıcılarında.”

İBB Başkanı Togg için sipariş veremedik dedi! Togg Yerli Otomobil yönetimi resmi bir açıklama yaptı!

Araba Habercisi Kasım 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 45. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 45. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Araba Kampanyaları Renault Taliant Kasım 2022.

Araba Kampanyaları Renault Taliant Kasım 2022

Araba Kampanyaları Renault Taliant Kasım 2022

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba