Audi Amerika’da 114 bin Aracını Geri Çağırdı! Peki Bunlar Hangi Modeller?

Audi Amerika Geri Çağırma Modeller.
Audi Amerika Geri Çağırma Modeller

Audi Amerika Geri Çağırma Modelleri hangileri? Amerika Birleşik Devletleri’nin Ulusal Araç Güvenliği Kurumu olan NHTSA’ya göre, hatalı çalışan yolcu tarafındaki hava yastığı sensörlerinin düzeltilmesi için 114.092 adet Audi aracını geri çağırıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan geri çağırma, 2017-2018 model A4 ile birlikte bazı 2018 model S5 ve A5 modellerini kapsıyor. Audi Amerika Geri Çağırma Modeller.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Geri çağırmaya neden olan hata ise, yolcu tarafındaki hava yastığının bağlantı kablosundaki oksidasyon, yazılımın yolcuyu tespit edememesine ve yolcu hava yastığını devre dışı bırakmasına neden olabiliyor olması. 2017 model Audi A4 sahibinin bu durumu fark etmesi ve konuyu NHTSA’ya şikayet etmesiyle geri çağırma süreci başlıyor. A4 sahibi, ‘Yolcu koltuğunda oturan bir yetişkin olmasına rağmen bir uyarı mesajıyla hava yastıklarının kapatıldığını farkettim. Birkaç saniye ile birkaç dakika arasında ise hava yastıklarının tekrar açık olduğu uyarısını aldım. Bu hata gün içerisinde pek çok kez tekrarlanınca yetkililere durumu bildirdim’ dedi.

Konu hakkında açıklama yapan Audi yetkilileri ise, ‘Geri çağırma, kablo demeti içerisinde bulunan bir kablonun yüzeyinde meydana gelen oksidasyon sebebiyle oluştu. Yolcu tespit sisteminin (PODS) bağlantı kablosunun aşırı duyarlı olması sebebiyle bu arıza meydana geliyor. Gösterge panelinde uyarı lambası yanan müşterilerimizin en kısa sürede yetkili bir Audi servisine başvurmaları gerekiyor’ diye açıklamalarda bulundular.

[irp posts=”5572″ name=”Araba Habercisi Dergisi Yaz Sayısı Çıktı! Temmuz Ağustos Sayısında Neler Var?”]

En Çok Satan Otomobil Markası 2019 İlk 20 Listesi! Fiat ve Renault Tampon Tampona!

Audi Amerika Geri Çağırma Modeller. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba