Volkswagen Touareg One Million Tanıtıldı! 21 inçlik Suzuka jantları bile var!

Volkswagen Touareg One Million Tanıtıldı
Volkswagen Touareg One Million Tanıtıldı

Volkswagen Touareg One Million Tanıtıldı! Touareg ilk çıktığı 2002 yılının sonlarından bugüne Volkswagen’in model gamının en önemli modellerinden biri oldu. VW, 1.000.000 adete ulaşan Touareg üretimini kutlamak için özel bir versiyon sunuyor. VW Touareg ONE Million versiyonu iç ve dış tasarımda oldukça şık ögeler barındırıyor. Volkswagen Touareg One Million Tanıtıldı!

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

VW Touareg ONE Million
VW Touareg ONE Million

"<yoastmark

 

VW Touareg ONE Million
VW Touareg ONE Million

Dış tasarımda 20 inçlik Bogota veya 21 inçlik Suzuka jantlar sunuluyor. Karartılmış arka farlarıyla dikkat çeken VW Touareg ONE Million, özel bir renk seçeneği olan Sechura Beji’ni de seçenek olarak sunuyor. B sütununda yer alan One Million logosu ve parlak siyah renkteki difüzörüyle dikkat çekiyor. Şık tasarımını iç kısımda da devam ettiren VW Touareg ONE Million, döşemede özel bir dikiş kullanıyor. VW Touareg ONE Million’a özel olarak sunulan Puglia deri koltuk döşemesi, aracın anahtarındaki kaplı deride bile yer alıyor. VW Touareg ONE Million modelinin Avrupa satış fiyatı 80.000 Euro’dan başlıyor.

Touareg, Volkswagen’in Slovakya’da Bratislava kentinde yer alan fabrikasında üretiliyor. 2002 yılında üretilen ilk Touareg, teknoloji olarak lider bir durumdaydı. Şu anda 3. nesliyle yollarda olan Touareg, bir model için önemli bir kilometre taşı olan 1.000.000 adeti geçti.

Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”6528″ name=”2020 Skoda Fabia Yeni 2 Paketle Geliyor! Skoda Yeni Yıla Hızlı Girmek İstiyor!”]

2020 Opel Grandland X Hybrid satışa sunuldu! Sadece Elektrikle 50 km Gidiyor!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba