Audi TT Final Edition modelinin İngiltere fiyatı açıklandı! Audi, TT’nin 25. yılını kral vedayla kutluyor!

Audi TT Final Edition kaç para?
Audi TT Final Edition kaç para?

Audi TT Final Edition modelinin İngiltere fiyatı açıklandı! Audi, TT’nin 25. yılını vedayla kutluyor! Audi TT Final Edition kaç para?

YOUTUBE KANALIM

Audi TT sayıları yabana atılamayacak bir hayran kitlesine sahip olan otomobillerden biriydi. Gerçekten de seveni çok fazlaydı. Audi yönetimi elektrikli araçlara geçişin hız kazandığı günümüzde bu modelin üretimini sonlandırma kararı aldı. Ancak 25. yılını kutlayan bu model için öyle hemen üretimi bitti demediler. Audi TT Final Edition seçeneğiyle hayranlara son bir veda seçeneği çıkardılar.

Mart ayından itibaren İngiltere’de satışa sunulacak olan bu model için 41.910 Sterlin fiyat etiketi belirlendi. Satışa sunulmasının ardından bu aracın ilk müşteri teslimatlarıysa Nisan ayından itibaren yapılmaya başlayacak. TT, Audi TT prototip çalışması olarak ilk kez 1995 Frankfurt Motor Show’da dünyaya tanıtıldı. Sonrasında 1998 yılında kendini gösterdi ve o günden itibaren İngiltere pazarında çok önemli bir model olmayı başardı. Geride bıraktığımız 2022 yılında bile 2672 adet TT, İngiltere pazarında satılmış.

Bu modelden bize ayrılmış olanlar var mı bunu tam olarak bilmiyorum.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı! Bundan sonra dergimizi buradan da ücretsiz indirebilirsiniz!

Araba Habercisi Şubat 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Şubat 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergi bu ay 5. Yıl Sayısı ile karşınızda.

Araba Habercisi Dergisi 48. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 48. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Şubat 2023 sayımızla birlikte dergimizi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 48. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Araba Habercisi Dergisi Şubat 2023 sayısı indir!

Audi TT Final Edition kaç para?

Audi TT Final Edition kaç para?

Audi TT Final Edition kaç para?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba