Sizi Bilmem Ama Severdik! BMW 3 Serisi Gran Tourismo Modelini Üretimden Kaldırıyor!

BMW 3 Serisi Gran Tourismo

BMW, elektrikli otomobil yatırımlarının ve artan kur baskısı nedeniyle 2018’de %7.9 düşen kar oranı nedeniyle üretim maliyetlerini azaltmayı amaçlıyor. BMW 3 Serisi Gran Tourismo

Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Araba Yorum, Otomobil Yorum, Araba Test, Otomobil Test, BMW Yorum, BMW haberleri gibi detaylar burada.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

BMW Finans Müdürü Nicolas Peter yaptığı açıklamada, 2019 yılında da sektörde yaşanan daralmanın devam edeceğini ve tüm üreticilerin bu durumdan etkileneceğini, yaşanan gelişmelerin maliyetleri düşürmekle alınacak önlemlerle aşılacağını belirtti.

BMW’nin 2018’de vergi öncesi karlarla birlikte toplam satış geliri 10 milyar 330 milyon Euro olarak gerçekleşti.

BMW, yapmış olduğu açıklamada 3 Serisinin Gran Turismo modelinin artık üretilmeyeceğini belirtti. Ayrıca tek üretilmeyecek versiyonun da bu olmayacağını ekledi. Bankhaus Metzler analisti Juergen Pieper yapmış olduğu açıklamada, kararın doğru olduğunu, otomobil üreticilerinin süpermarket olmadığını bu yüzden de her şeyi satmanın doğru bir model olmadığını belirtti.

Toplam otomobil satışları içerisinde 2017’de %7.2 seviyesine düşen BMW, tarihi ortalaması olan %8-10 seviyesinin altına düşmesinin de verilen bu karara etkisinin büyük olduğu görülmekte. Geçtiğimiz yılın ikinci yarısından itibaren, ana pazarlar olan Çin ve Avrupa’daki daralmanın otomobil üreticileri üzerindeki maliyet baskısının artıracağı görülmektedir.

[irp posts=”3002″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mart 2019 Sayısı Çıktı Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz”]

Araba Habercisi Dergisi

https://www.arabahabercisi.com/opel-insignia-grand-sport-1-6-lt-136-hp-at6-test/

BMW 3 Serisi Gran Tourismo
BMW 3 Serisi Gran Tourismo

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba