BYD Seagull ne zaman geliyor? 500 – 600 bin TL aralığında fiyat etiketine sahip otomobil geliyor!

BYD Seagull Fiyat Listesi 2023
BYD Seagull Fiyat Listesi 2023

BYD Seagull modelinin özellikleri neler? 2023 Seagull 100 km yol yapacak sadece 20 TL harcayacak! BYD Seagull Fiyat Listesi 2023 nasıl olur? BYD ne zaman geliyor? BYD Seagull ne zaman geliyor?

YOUTUBE KANALIM

Dünyanın lider elektrikli araç ve batarya üreticisi BYD (Build Your Dreams) ve ALJ Türkiye, BYD’nin elektrikli binek ve ticari modellerinin Türkiye distribütörlüğü için niyet mektubu imzaladı. 14 yıldır Toyota, 2016’dan bu yana Lexus’un Türkiye distribütörlük faaliyetlerini yürüten ve tam 25 yıldır Türkiye otomotiv sektörüne yatırım yapan ALJ Türkiye, bu anlaşmayla birlikte BYD markasının yenilikçi ve çevre dostu elektrikli araçlarının satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirecek. BYD markası Türkiye’de sonbahar aylarında satışa sunulacak.

Şu ana kadar global olarak 3,5 milyondan fazla araç satışına ulaşan BYD, geniş elektrikli ürün gamı, premium tasarımı ve yüksek kalite anlayışı ile beraber yüksek menzil, performans ve güvenliği bir arada sunan “blade batarya” teknolojisiyle öncü rol oynuyor.
BYD, kendi aktarma organları sistemlerini, bataryalarını, otomotiv yarı iletkenlerini, elektrik motorlarını ve motor kontrol sistemlerini geliştiren dünyadaki tek elektrikli araç üreticisi olarak da öne çıkıyor.

2023 model Geely Emgrand modelinin özellikleri neler? Türkiye’de satışa sunulunca çok iddialı olur!

BYD markasının ülkemiz pazarı için en çok dikkat çeken modellerinden birisi BYD Seagull olacak. Ucuz elektrikli otomobiller geliyor. Orası artık kesin. Bu konuda ilk olarak bilmeniz gereken şey otomobillerin segmenti. Bunlar A+ diyebileceğim yani B segmentinin bir küçüğü olan sınıfta yer alıyorlar. Boyları 3.8 metre civarında. Yaşam alanlarında 4 kişinin yolculuk yapabileceği kullanım alanı sunuyorlar. Citroen Ami gibi bisiklet değiller, gerçekten otomobiller.

Bir otomobilden aradığınız ne varsa bu araçlarda da bulunuyor. Şehir otomobili satın almak isteyenler için ön plana çıkan bu elektrikli araçların dönemi çok yakında Türkiye’de de başlıyor. Geçtiğimiz günlerde benzinli seçeneklerini satışa sunan Chery, Türkiye’de satılacağı resmen açıklanan BYD ve Dacia markaları bu konuda öncü olacak. Bu markaların araçlarıyla ucuz elektrikli dönemi başlayacak.

BYD Seagull modelinden söz etmek istiyorum. Bu ayın sonuna gelmeden BYD Seagull Çin’de satışa sunulacak. 11 bin dolara satılacak olan araç 30 kw batarya ile 300 km menzil sunacak. Şehir kullanımı için ideal olan bu aracın bataryaları hızlı şarjla 240 TL, ev şarjıyla 60-70 TL’ye dolacak. Hızlı şarjla 100 km’de 80 TL, ev şarjıyla 20 TL yakacak. 11 bin dolar fiyatına ek Çin vergileri, ÖTV ve KDV eklenmesiyle 500-600 bin TL civarında satılacak. Yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

BYD Seagull Fiyat Listesi 2023.

BYD Seagull Fiyat Listesi 2023

 

BYD Seagull Fiyat Listesi 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba