Lansmana özel 2.090.000 TL’lik fiyatıyla satışa sunuldu! İyi ama nedir bu Hibrit BYD SEAL U DM-i?

BYD SEAL U DM i fiyat
BYD SEAL U DM i fiyat

Lansmana özel 2.090.000 TL’lik fiyatıyla satışa sunuldu! İyi ama nedir bu Hibrit BYD SEAL U DM-i? BYD SEAL U DM i fiyat.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Öncelikle bu bilgiler bana BYD Türkiye yönetimi tarafından basın bülteni olarak gönderilmiştir. Yapılan resmi açıklamayı haberin devamında bulabilirsiniz.

Lansmana özel fiyat dediler: BYD SEAL U DM i fiyat.

BYD, yeni modellerini Türkiye’de sunmaya devam ediyor. Dünyanın ilk seri üretim şarj edilebilir hibrit modelini 2008 yılında pazara süren BYD’nin D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit modeli BYD SEAL U DM-i, lansmana özel 2.090.000 TL’lik fiyatıyla BYD bayilerinde yerini aldı. Markanın D-SUV hibrit modeli BYD SEAL U DM-i, standart donanımında LED ön farlar ve LED fren lambaları, 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, 10 hoparlörlü Infinity ses sistemi, ön cama yansıtılan renkli bilgi ekranı (head-up display), 15,6 inç elektrikli dönebilir dokunmatik multimedya ekranı, 360 derece panoramik görüş kamerası, elektrikli ayarlanabilir havalandırmalı ve ısıtmalı ön koltuklar gibi özelliklerle birlikte sunuluyor.

HER KOŞULDA YÜKSEK PERFORMANS

Şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U DM-i, BYD markasının yenilikçi Super DM (Dual Mode) teknolojisini kullanıyor. Bu sayede yüksek performansı, yüksek verimliliği ve konforu bir arada sunan premium SUV, dört silindirli 72 kW’lık 1.5 litrelik benzinli motoru, 145 kW’lık elektrikli motorla kombine ediyor. Aracın kombine olarak menzilinin 1.080 kilometre olması, şarj edilebilir hibrit BYD SEAL U DM-i modelini konforlu bir uzun yol otomobili haline getiriyor. Modelin 18 kW DC hızlı şarjı destekleyen bataryası da dikkat çekiyor. DC hızlı şarjı kullanarak otomobilin bataryasını %30’dan %80 doluluğa ulaştırmak sadece 35 dakika sürüyor. Her koşulda yüksek performans sunan BYD SEAL U DM-i, 0-100 km/s hızlanmasını 8.9 saniyede tamamlıyor. BYD SEAL U DM-i, WLTP normlarında 0.9 lt/100 km ağırlıklı karma tüketim ortalamasıyla oldukça yüksek verimlilik sunuyor.

ELEKTRİKLİ MENZİL NE KADAR?

BYD’nin 8 yıl/200.000 km garanti sunan, öncü Blade Batarya teknolojisini kullanan 18.3 kWsa kapasitesiyle birlikte WLTP ölçümlerine göre ortalama sadece elektrikli motoru ile 80 kilometrelik elektrikli sürüş menzili sunuyor. Sınıfının en uzun ve en geniş araçlarından biri olan BYD SEAL U DM-i, 4.775 mm uzunluğa, 1.890 mm genişliğe ve 1.670 mm yüksekliğe sahip. 2.765 mm aks aralığı ve düz zemin tasarımı sayesinde arka yolcular için bol miktarda diz mesafesi sunarken tüm yolcular için başarılı bir yaşam alanı sunuyor. Buna ek olarak 552 litrelik bagaj hacmi arka koltuklar katlandığında 1.440 litreye çıkıyor.

Xiaomi SU7 Fabrikası 77 saniyede bir otomobil üretecek! Robotlar iş başında! 30 bin dolara satacaklar!

BYD SEAL U DM i fiyat.

BYD SEAL U DM i fiyat

BYD SEAL U DM i fiyat.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba