Continental Türkiye’de Türk CEO gitti Alman Jaron Wiedmaier geldi

Continental Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Jaron Wiedmaier Oldu. Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer görevi devretti. Continental Türkiye yeni Genel Müdür

Continental Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Continental Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Jaron Wiedmaier oldu. Wiedmaier, Türkiye’den önce Continental Rusya Genel Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental’in Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren ekibin yeni Genel Müdürü Jaron Wiedmaier oldu. Wiedmaier 2003 yılından bu yana Rusya Continental Lastikleri Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. Görevini Wiedmaier’e devreden Ali Okan Tamer ise Continental İngiltere ve İrlanda’nın yeni Genel Müdürü oldu.

Jaron Wiedmaier kimdir?

2003’den bu yana Continental Lastiklerinin Rusya faaliyetlerini sürdüren ekibin başında yer alan Wiedmaier, master eğitimini Almanya’da bilim ve teknik eğitim veren Otto von Guericke Üniversitesi Teknik Mühendislik bölümünde tamamladı. 1990 yılında Almanya’da Continental AG’de Müşteri Hizmetleri bölümünün başkanı olarak göreve başlayan Wiedmaier, Continental içinde çeşitli pozisyonlarda çalıştıktan sonra 2002 yılında Satış ve Pazarlama Müdürü olarak Continental Rusya’ya atandı. 2003 yılında Rusya Continental Lastikleri Genel Müdürü olan Wiedmaier, 15 yıldır bu görevi başarıyla sürdürüyordu.

Continental 1871 yılında kuruldu

Continental, insanların ve ürünlerinin sürdürülebilir ve bağlantılı hareketliliği için öncü teknolojiler ve hizmetler geliştiriyor. 1871’de kurulan teknoloji şirketi; araçlar, makineler, trafik ve ulaşım için güvenli, verimli, akıllı ve ekonomik çözümler sunuyor. 2017 yılında 44 milyar Euro’luk ciro gerçekleştiren Continental, 61 ülkede 244 binden fazla çalışanı istihdam ediyor.

[irp posts=”2002″ name=”TürkTraktör’e 9 yıl sonra Türk Genel Müdür geldi”]

Continental Türkiye yeni Genel Müdür

Araba Habercisi Murat Tosun

TürkTraktör’e 9 yıl sonra Türk Genel Müdür geldi

Lastik bölümü hakkında:
Continental Lastik Bölümü, dünya çapında 24 üretim ve geliştirme merkezine sahiptir. Yaklaşık 54 bin çalışanıyla lider lastik üreticilerinden biri olan bu bölüm 2017 yılında 11,3 milyar Euro’luk satış gerçekleştirdi. Continental, lastik üretiminde teknoloji liderleri arasında yer alıyor ve binek otomobiller, ticari araçlar ve iki tekerlekli araçlar için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ar-Ge’ye yapılan sürekli yatırım sayesinde Continental; güvenli, uygun maliyetli ve ekolojik açıdan verimli bir hareketliliğe büyük katkı sağlamaktadır. Lastik bölümünün portföyü, lastik ticareti ve filo uygulamaları için servisler ile ticari araç lastikleri için dijital yönetim sistemlerini içerir.

Otomobil ve Ticari Araç Lastiği bölümü
Dünya çapında en büyük kamyon, otobüs ve endüstriyel lastik üreticilerinden biri olan Continental, sürekli gelişen ve büyüyen geniş ürün yelpazesi, hizmetleri ve çözümleri ile faaliyet göstermektedir.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba