DOD ikinci el otomobil kiralama dönemini başlattı! DOD listesinde yer alan bazı otomobiller kiralanacak!

DOD ikinci el otomobil kiralama.
DOD ikinci el otomobil kiralama.

DOD ikinci el otomobil kiralama dönemini başlattı! DOD listesinde yer alan bazı otomobiller kiralanacak! DOD ikinci el otomobil kiralama.

Instagram Hesabım

DOD, vdf filo iş birliği ile ikinci el araç kiralama hizmetine başladı. DOD stoklarında yer alan seçili araçlara, yenilenen DOD.com.tr ve DOD Mobil üzerinde veya satış noktalarında araç satışına ek olarak kiralama opsiyonu da sunuluyor. Araç ihtiyacını kiralama opsiyonu ve avantajlı fiyatlarla karşılamak isteyen tüketiciler, DOD ve vdf filo iş birliğinde yeni bir fırsattan yararlanabiliyorlar. DOD stoklarında yer alan tüm marka ve modellerdeki seçili ikinci el araçlar için DOD.com.tr ve DOD Mobil üzerinden kiralama talebi iletilebiliyor.

Hizmet kapsamında, satın alma fiyatının yanında kiralama fiyatının da gösterildiği seçili araçlar en uygun kiralama alternatifi, fiyat, süre ve km sınırı bilgileri ile listeleniyor.

Arzu eden müşteriler DOD dijital platformlarından kiralama seçeneğini tıklayarak veya DOD showroomlarında talep formu ile talebini oluşturuyor. Ardından vdf filo ekibi müşteriyle iletişime geçerek, araç ve kiralama süreci ile ilgili detaylı bilgileri paylaşıyor. İlgili belgelerin temini ve sözleşmenin tamamlanması ile birlikte araç müşteriye teslim ediliyor.

Farklı kondisyon ve bütçe alternatifleri ile sorunsuz bir kiralama yapmak isteyen müşteriler için fırsat olan uygulamada, kiralanan araç için ücretsiz adrese teslim hizmeti, kira süresi boyunca yalnızca Yetkili Servislerde bakım ve hasar onarım işlemleri yanı sıra, yedek araç hizmeti, kasko, trafik sigortası ve MTV ödemeleri ile HGS yönetim hizmetleri de sunulmaktadır. 6, 9, 12 ay süreli kiralamaları kapsayan uygulamada, tüm kira dönemleri için kontrat bitiş süresinden 3 ay öncesinde herhangi bir yaptırım uygulanmaksızın iade seçeneği de bulunuyor.

ÖTV Matrah Düzenlemesi Yapılacak mı? Matrahlarda güncelleme talepleriyle ilgili bir hazırlık çalışması var!

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

DOD ikinci el otomobil kiralama.

DOD ikinci el otomobil kiralama.

DOD ikinci el otomobil kiralama.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba