200 km/s hıza 9.2 saniyede çıkan bu cabriolet 320 km/s’nin üzerinde maksimum hıza ulaşabiliyor!

Maserati MC20 Cielo performans.
Maserati MC20 Cielo performans.

200 km/s hıza 9.2 saniyede çıkan bu cabriolet 320 km/s’nin üzerinde maksimum hıza ulaşabiliyor! Maserati MC20 Cielo performans.

Instagram Hesabım

Maserati, yeni nesil süper spor otomobili MC20’nin, üstü açılabilen versiyonu ”MC20 Cielo” yu dünya yollarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Gerçek bir süper spor otomobil performansı sunan ve “türünün tek örneği” olan MC20 Cielo, Maserati yapımı V6 “Nettuno” motoru sayesinde 3,0 saniyede 0-100 km/s ve 9,2 saniyede 0-200 km/s hızlanmalarını tamamlıyor, 320 km/s’nin üzerinde maksimum hıza ulaşabiliyor.

İsmi; “Maserati” ve “gökyüzü” anlamına gelen “Cielo” kelimeleri ile birlikte MC20’nin 2020 yılında lanse edilmesinden ötürü 20 sayısından oluşan MC20 Cielo, ileri seviyede konfor, lüks ve günlük kullanım esnekliği sunarken, markanın yarış DNA’sını da taşıyor. MC20 Cielo, bir coupé’nin tüm ayrıcalıklarını sunarken, açık havada sürüş keyfine adanmış bir model olduğu gerçeğini de vurguluyor. V6 Nettuno motorla donatılan Cielo, yenilikçi ve 12 saniyelik sürede açılabilen ve bagaj kapasitesini etkilemeyen Polimer Dağıtılmış Sıvı Kristal (PDLC) kullanılarak hayata geçirilen cam tavanıyla şık olduğu kadar sportiflik ve lüksün mükemmel bir karışımını da kullanıcısıyla buluşturuyor. MC20 Cielo, gürültü ve titreşimleri en aza indirerek günlük kullanılabilirliği sağlamak adına da mükemmel bir akustik konfor sunuyor.

Alfa Romeo Tonale bugünden itibaren 1.399.000 TL’lik fiyatıyla online satış üzerinden siparişe açılıyor!

Maserati, tıpkı MC20 gibi İtalya’da tasarlanıp üretilen ve safkan bir İtalyan spor otomobil olan “MC20 Cielo”’yu dünya yollarıyla buluşturuyor. Sonsuz bir gökyüzü hissi sunan “MC20 Cielo”, zarif tasarımını markanın sportif ruhuyla birleştiriyor. MC20 Cielo, 630 HP gücündeki Maserati yapımı V6 “Nettuno” motoru ile sınıfının en iyi güç /ağırlık dengesi, 325 km/s’nin üzerindeki maksimum hızı ve rafine aerodinamik yapısıyla dikkatleri topluyor. MC20 Cielo, 3,0 saniyede 0-100 km/s ve 9,2 saniyede 0-200 km/s hızlanmalarını tamamlarken, 320 km/s’nin üzerinde maksimum hıza ulaşabiliyor. MC20’den 65 kg daha ağır olan MC20 Cielo, sınıfının en iyi ağırlık-güç oranının yanı sıra, karbon fiber şasisi ile mükemmel bir yol tutuş kombinasyonu sağlıyor.

Yenilenen Citroen C5 Aircross SUV Türkiye’de satışa sunuldu! İşte özellikleri ve fiyatı!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Maserati MC20 Cielo performans.

Maserati MC20 Cielo performans.

Maserati MC20 Cielo performans.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba