Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Sezon Ege Rallisi İle Açılıyor! Yarış Cuma Günü İzmir’de Başlıyor!

Ege Rallisi 2019
Ege Rallisi 2019

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın açılış yarışı olan Ege Rallisi bu sene 29. Yarışıyla 12-13-14 Nisan tarihlerinde otomobil tutkunlarıyla buluşuyor. Ege Rallisi 2019

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Haber, Araba Yorum, Araba Sürüş, Kullanılmış Araba, İkinci El Araba, Sahibinden Araba, Ege Rallisi Haberleri, Ralli Yarışları, Ralli Haberleri, TOSFED Haberleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Obel Cıvata markasının bu sene isim sponsoru olduğu yarış, OBEL CIVATA 29. EGE RALLİSİ adıyla anılacak. Ege Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası, Zafer Vatansever Ralli Kupası olmak üzere bu sene 3 şampiyonaya ev sahipliği yapıyor.

Seferihisar Pazar Yeri alanının Servis Alanı olarak kullanılacağı rallide, Beyler 1 etabı ve Beyler 2 etabını koşacak araçlar, DAP Yapı’nın Seyirci Özel Etabı ile ilk günü tamamlayacaklar. 2. Gün ise Çatalca, Maden, Gödence köylerinin içinde olduğu Zafer Vatansever, Euphoria Aegean ve İbrahim Talda Etapları ile yarış heyecanı doruğa ulaşacak.

6 Takımın mücadele edeceği yarışa; Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 26, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası’nda 10, Zafer Vatansever Ralli Şampiyonası’nda 26 olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından 62 otomobil 124 sporcu katılımı gerçekleşecek.

Katılımcı takımlardan; BC Vision Motorsport ekibi, 2018 Türkiye Ralli Şampiyonu Burak Çukurova ve 3.’sü Kuzey Kıbrıslı Sporcu Deniz Fahri’nin de arasında bulunduğu 4 pilot ile mücadele edecek.

Castrol Ford Team Türkiye ekibi, bir sezonluk aranın ardından Türkiye Şampiyonası’na dönüş yapan Murat Bostancı ve bu sezon ilk defa 4 çeker bir araç ile yarışacak genç pilotu Buğra Banaz’ın da dahil olduğu 10 araç ile şampiyona rekabet katacak.

Fiat Motor Spoları ekibi, Fatih Kara’nın yönetiminde 1 araç, Parkur Racing ekibi Engin Kap’ın yönetiminde 1 araç ile katılım sağlarken, Gp Garage My Team ekibi Hakkı Ağaoğlu ve Erkan Güral’ın da aralarında bulunduğu 6 araçlık bir ekip ile şampiyonada yer alacak.

[irp posts=”3781″ name=”Honda HR-V Makyajlandı ve Bu Kez Daha İddialı Olarak Türkiye’de Satışa Sunuluyor!”]

Ege Rallisi 2019

Araba Habercisi Dergisi

Hyundai’nin Yeni Kokpit Tasarımını Gördünüz Mü? Yeni Kokpitin Videosu Haberde!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba