Honda HR-V Makyajlandı ve Bu Kez Daha İddialı Olarak Türkiye’de Satışa Sunuluyor!

Yeni Honda HRV Kaç Para

Honda HR-V Yenilendi ve Bu Kez Daha İddialı Olarak Türkiye’de Satışa Sunuldu! Yeni Honda HRV Kaç Para

Araba Dergisi, Araba Test, Araba Yorum, Araba Sürüş, Araba Haber, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Honda HRV Teknik Özellikler, Honda HRV Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Honda kompakt SUV pazarındaki temsilcisi Honda HR-V’yi yeni bir görünüm ve ekstra rahatlık sunacak şekilde makyajladı. 130 HP gücünde 1,5-litre i-VTEC benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman seçeneği ile 13 Nisan 2019 tarihinde Türkiye’de satışa çıkacak olan yenilenmiş Honda HR-V 173 bin TL’lik fiyata sahip olacak.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Türkiye’de 13 Nisan 2019 tarihinde satışa sunulacak olan yenilenen Honda HR-V, bugüne kadar sunulan modeller arasında en gelişmiş kompakt SUV olarak öne çıkıyor. Makyajlanan Honda HR-V’de tasarım değişiklikleri, artırılan kabin konforu ve Aktif Gürültü Engelleme özelliği öne çıkan değişiklikler arasında yer alıyor.

Daha sportif ve çekici dış tasarım, malzeme kalitesi de dahil olmak üzere yeniden yorumlanan iç mekan ve gelişmiş teknolojileriyle Honda HR-V, yüksek verimlilik seviyesine sahip performanslı motoruyla gelişmiş sürüş dinamikleri vaat ediyor.

Honda HRV Tasarım Detayları

Yeni Honda HRV Kaç Para
Yeni Honda HRV Tasarım Özellikleri

Eğimli tavan çizgisi ve C sütununa gizli arka kapı kollarıyla coupe tarzında sportif bir görünüm sergilerken yenilenen tasarım detayları modern, enerjik ve dinamik bir görünüm beraberinde getiriyor.

Tasarımıyla marka aidiyetine vurgu yapan yenilenen Honda HR-V’de makyajla birlikte Honda’nın “Solid Wing Face” mimarinin üzerindeki siyah ve krom kombinasyonunun yerini yeni, parlak, koyu krom bir panel alıyor.

Sis farlarını da çevreleyen geniş hava girişleri büyürken projektör lenslere sahip ön farlar standart olarak LED gündüz farlarıyla donatılıyor. Arkaya doğru eğimli tavan çizgisi ve tavan spoyleri sportiflik etkisini güçlendiriyor.

Bagaj kapağı boyunca uzanan koyu krom çıta ön taraftaki tasarım felsefesini tamamlarken arka stop lambaları koyu tonlarıyla sportifliğe vurgu yapıyor. Üst donanım seviyelerinde 17 inç alaşım jantlar, krom egzoz çıkışı, tam LED ön far ve arka stop lambaları devreye giriyor.

Honda HRV İç Mekan Özellikleri

Yeni Honda HRV Kaç Para
Yeni Honda HRV Kokpit Tasarımı

Honda HR-V’nin dokunma hissi uyandıran yumuşak malzemelerle bezenen iç mekanı da yenilendi. Magic Seat® ile başarılı fonksiyonellik kazanan Honda HR-V, yeni sürücü ve ön yolcu koltuğu oturma minderi ve sırt dayama yerinin şeklinde yapılan değişiklik sayesinde daha fazla baldır, bel ve omuz desteği sunuyor.

Baz versiyonda sunulan kumaş döşemenin kalitesi arttırılırken üst donanım paketlerinde kumaş ve deri karışımı çift dikişli koltuklar daha çekici bir görünüm sergiliyor. En üst donanım seviyesinde ise tamamı deri döşemeler devreye giriyor.

Şehir içi aktif fren dahil gelişmiş sürüş destek sistemleri sürüş konforuna ve sürüş güvenliğine katkıda bulunan Honda HR-V’de yalıtıma verilen önemin sonucu olarak sürücü ve beraberindeki yolcular 100 km/s hızla seyahat ederken sadece 65 dB’lik kabin gürültüsü hissedebiliyor.

Honda HRV Teknik Özellikleri

Motor

Silindir hacmi                                  (cc)                             1.498

Silindir adedi                                                                      4

Supap adedi                                                                        16

Çap x Strok                                       (mm)                          73,0 x 89,5

Sıkıştırma oranı                                                                  11,5

Maksimum güç                               (PS, d/d)                    130, 6000

Maksimum tork                              (Nm, d/d)                  155, 4.600

Performans

Maksimum hız                                (km/s)                        187

Hızlanma 0-100 km/s                    (sn)                             11,4

Yakıt Tüketimi

WLTP karma yakıt tüketimi          (lt/100 km)               6,8

WLTP karma CO2 emisyonu        (gr/km)                      155

[irp posts=”3771″ name=”Hyundai’nin Yeni Kokpit Tasarımını Gördünüz Mü? Yeni Kokpitin Videosu Haberde!”]

Yeni Honda HRV Kaç Para

Araba Habercisi Dergisi

Türkiye’nin En Çok Satan 20 SUV Modeli! 30 Adet Gibi Farklarla Sıralama Belirleniyor!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba