Şehirli Kullanıcıların Beklentilerini Karşılayabilecek Mii? Seat Mii Özellikleri Neler?

Elektrikli Araba Seat Mii
Elektrikli Araba Seat Mii

Seat, yeni modeli Mii ile elektrikli araç konusunda iddialı bir konum sahibi olmak istiyor. Elektrikli araçlar gün geçtikçe sektörde daha fazla yer buluyor. Seat da bu trendi yakalarken aynı zamanda dinamik ve kullanıcı taleplerini tam anlamıyla karşılayacak modeller geliştiriyor. Elektrikli Mii, şehirli tasarımı, üstün teknolojisi ve uygun fiyatıyla şehirli kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazır durumda gözüküyor. Elektrikli Araba Seat Mii

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya.com

Seat’ın ilk tam elektrikli modeli Mii, hiç kuşkusuz ki gelecek yeni modellerin de sinyallerini veriyor. Hem plug-in hibrit hem de tam elektrikli model gamını genişletecek olan Seat’ın önümüzdeki süreçte tam elektrikli Leon, plug-in hibrit Leon ve yüksek performanslı plug-in hibrit Cupra Leon modellerini çıkarması bekleniyor.

[irp posts=”7247″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Yeni Renault Kadjar Türkiye’de Satışa Sunuldu! İddialı Motor Seçenekleriyle Kaç Para?

Seat’ın tam elektrikli modeli Mii 83 HP’lik motoruyla 212 Nm’lik güç sunuyor. 0-50 km hızlanması ise sadece 3.9 saniye. 36.8 kWh’lık lityum-ion pile sahip olan Mii, 260 km’lik menzil sunuyor.

Seat Mii, standart olarak spor koltuklar, metalik renk, LED farlar, cruise kontrol, park sensörleri ve hızlı DC şarj özellikleri sunuyor.

Seat Mii, markanın Seat Connect sistemini de ilk kez kullandığı model olacak. Seat Connect sistemi sayesinde kullanıcılarına akıllı telefonlarıyla aracın fonksiyonel özelliklerinin kullanımı sağlanıyor. Bu sistemle, sürüş bilgileri, park konumu, aracın kapı ve ışık kontrollerinin yanı sıra, uzaktan klima kontrolü yapılarak konfor seviyesi yükseltiliyor.

Yeni Ford Transit Connect ve Tourneo Satışa Sunuldu! Ford Ticari Araçlar Fiyat İçin Kaç Para Dedi?

Araba Habercisi Dergisi

Elektrikli Araba Seat Mii, Elektrikli Otomobil, Elektrikli Araba Testi. Seat Elektrikli, VAG Grubu Elektrikli, Araba Testleri, Otomobil Testleri, Otomobil Testi, Araba Testi, Araba Karşılaştırma, Elektrikli Araba Modelleri

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba