Dacia Elektrikli Modeller İçin Acele Etmeyecek!

Elektrikli Dacia, Dacia Elektrikli Modeller, Dacia Hibrit Modeller. Dacia yönetimi elektrikli Dacia modelleri için acele etmeyeceklerini açıkladı. Elektrikli Dacia Ne Zaman Gelecek?

Yeni Seat Leon Ocak’ta tanıtılıyor! Videolu

Araba Habercisi Dergisi

Youtube Kanalımız

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Paranın karşılığı sloganıyla önemli başarılar elde eden Dacia, gelecek planları konusunda temkinli. Dacia yönetimi elektrikli ve hibrit Dacia modelleri için acele etmeyecek.

Kış Lastiği 2019 Anketi Sonuçları Belli Oldu

Dacia Avrupa Bölgesi Başkanı Philippe Buros markanın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici Elektrikli Dacia Modelleri için üç yıl bekleme kararı içinde olduklarını söyledi. Bunun nedeni olarak Dacia markasının rakiplerinden yüzde 20 uygun fiyata sahip olması gerektiğini işaret etti.

Groupe PSA Türkiye anketinden sürpriz sonuç

Dacia kullanıcılarının da hızlı bir beklenti içinde olmadıklarını söyleyen Buros, elbette elektrikli Dacia modellerini satın alacak kullanıcılar var. Çalışmalar sürüyor ama acele etmiyoruz dedi.

Yerli Otomobile Eskişehir’den anlamlı destek

Dacia kullanıcıları için ilk etapta şerit takip sistemi falan gibi teknolojik gelişmelerin de ilk sırada yer almadığı açıklandı. Elektrikli camlar, klima ve güvenli sürüş gibi detaylar Dacia kullanıcıları için öncelikli hedeflerden açıklaması da yapıldı.

Doğuş Otomotiv fırtınaya rağmen 1800 aracı yetiştirdi

Bunun yanında Dacia’nın LPG modelleri emisyonu azaltma konusunda markanın en önemli kozlarından. İtalya’da LPG’li Dacia modellerinin satış rakamlarının yüzde 50’den fazla olduğu da belirtildi.

Elektrikli Dacia Ne Zaman Gelecek?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba