Chery modellerinin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı açıklandı! 28 Aralık gecesi her şey açıklanacak!

Chery ne zaman satışa sunuluyor
Chery ne zaman satışa sunuluyor

Chery modellerinin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı resmi olarak açıklandı! Ne zaman geliyorlar? Chery Türkiye’ye döndü. 0 kilometre Chery modelleri çok yakında Türkiye’de satılmaya başlıyor. Chery, TIGGO 7 PRO modelini Türkiye pazarında satışa sunmaya hazırlanıyor. Chery Türkiye OMODA 5 modelini de satışa sunmaya hazırlanıyor. Chery ne zaman satışa sunuluyor?

INSTAGRAM HESABIM

Chery’nin Türkiye marka lansmanı, 28 Aralık Çarşamba akşamı İstanbul’da özel bir gala yemeğiyle birlikte düzenlenecek. Bu özel gece Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si ve Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek. Benim de katılacağım marka lansmanıyla birlikte Chery modelleri Türkiye’de satışa sunulmaya başlayacak.

Chery, TIGGO 7 PRO modelini Türkiye pazarında satışa sunmaya hazırlanıyor. Chery, TIGGO 7 PRO modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şehirli SUV olan TIGGO 7 PRO’da premium markalarda kullanılan çizilmeye ve korozyona dayanıklı dokunmatik ekranlar, toz ve su geçirmiyor. TIGGO 7 PRO, 10,25 inçlik dokunmatik merkezi ekran, 12 inçlik LCD gösterge ekranı ve 8 inçlik dokunmatik LCD klima ekranı ile, aynı seviyede bir üçlü ekran mimarisini de kullanıma sunuyor. 1920×720 çözünürlüklü merkezi kumanda ekranı, akıllı telefon seviyesinde canlı ve akıcı bir görüntü kalitesi sağlıyor deniliyor.

Bununla birlikte Türkiye, OMODA 5 modelinin sunulduğu ilk pazar olacak. OMODA 5, güç-aktarma sistemleri açısından da tatmin edici bir performans vaat ediyor. TIGGO 7 PRO’da da görev yapacak motor seçeneği iddialı veriler sunuyor. OMODA 5, 1.6 TGDI motorla 195 HP güç ve 290 Nm maksimum tork kullanıma sunuyor. Motor, BMW X1 ile aynı olmak üzere Getrag 7DCT şanzıman ile birlikte çalışıyor. 1.6 TGDI ve 7DCT kombinasyonu ile OMODA 5, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 8 saniyede tamamlayarak başarılı bir performans sunuyor.

İkinci el araç satışında bazı noterlerde hala satışlar kullanıcının kilometre beyanına göre yapılıyor!

Araba Habercisi Aralık 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Aralık 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 46. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 46. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Chery ne zaman satışa sunuluyor?

Chery ne zaman satışa sunuluyor

Chery ne zaman satışa sunuluyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba