Volvo Akıllı Telefon Gibi Kullanılan Elektrikli XC40 Yaptı!

Elektrikli Volvo XC40 Android Kullanıyor, Otomobil Teknolojileri Volvo, Volvo XC40 Android İşletim Sistemi, Elektrikli Volvo Özellikleri.

Volvo yenilikçi teknolojilere imza atmaya devam ediyor. Tüm modellerinde plug-in hibrit ve/veya elektrikli versiyonları sunan ilk marka olmasından sonra bir ilke daha imza attı. Henüz tasarım detayları konusunda ser verip sır vermeyen Volvo, iç mekanda sunduğu yenilikleri sergilemeye başladı. Yeni tam elektrikli Volvo XC40, multimedya sisteminde Android işletim sistemini kullanan ilk model oldu. Elektrikli Volvo XC40 Android Kullanıyor.

youtube.com/msemedya

Android tarafından desteklenen yeni multimedya sistemi, kullanıcılarına eşsiz bir kişiselleştirme imkanı sunuyor. Sistem, Google Asistan, Google Haritalar ve Google Play Store ile entegre çalışacak. Bu yeni sistem ile birlikte elektrikli Volvo XC40, Volvo modelleri arasında en üst düzeyde mobil servis sunan model olarak öne çıkıyor. Multimedya sistemi, eSIM kart ile internete sürekli bağlı olduğu için güncellemeler için servise gitmeye de gerek kalmayacak.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Güncellemeler internet üzerinden istenildiği zaman yapılabilecek. Bu sayede de zaman içerisinde Volvo XC40’ın sistemi eskimek yerine güncel kalmaya devam edecek.

Sınırlı Sayıda Üretilecek Olan BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!

Volvo CTO’su Henrik Green, ‘Nihayet, arabanızda da telefonunuzda alıştığınız deneyimi yaşatacağız. İnternet bağlantısı ve Android altyapısı sayesinde sistemin otomatik güncellemeleriyle yaşatılan deneyim noktasında hep en son teknolojiyi sunacağız’ dedi.

Google Asistan sayesinde sesli komut özelliği kullanarak arabanın içerisindeki sıcaklık kontrolünden, Spotify’da dinlediğiniz müziği değiştirmeye ve gelen mesajı cevaplamaya kadar pek çok işlemi ellerinizi direksiyondan çekmeden kolaylıkla yapabileceksiniz. Aynı zamanda Android altyapısı sayesinde evde yer alan akıllı ev cihazları da kontrol edilebilecek.

Bu Arabalardan Birine Sahipseniz Dikkatli Olun!

Volvo’nun Volvo On Call adını verdiği mobil uygulamasıyla da yeni multimedya sistemi entegre çalışacak. Bu sayede aracın mevcut pil durumu, anlık konumunu izleme, uzaktan kilitleme, açma ve klima kontrolleri yapılabilecek.

Kia Türkiye Şubat 2020 Kampanyasında Neler Var?

Volvo XC40 Elektrikli Özellikleri Neler?

Volvo XC40 Elektrikli 400 km menzil sunuyor. 408 beygir güç üreten aracın pilleri 40 dakika içinde menzilin yüzde 80’i kadar doluyor.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba