Yeni Volkswagen Crafter Okul ve Servis 245 bin TL’den Başlayan Fiyatlarla Satışa Sunuldu!

Yeni Volkswagen Crafter Okul
Yeni Volkswagen Crafter Okul

Volkswagen Ticari Araç’ın C-D segmentindeki güçlü temsilcisi Crafter’ın model gamı, Okul ve Servis versiyonları ile tamamlandı. Geçtiğimiz yıl Pikap ve Panel Van versiyonlarının satışına başlanan ve her yönüyle yenilenen Yeni Volkswagen Crafter’ın, Okul ve Servis versiyonları Mayıs ayında Volkswagen Yetkili Satıcılarında yerini alıyor. Yeni Volkswagen Crafter Okul

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergileri, Kullanılmış Araba, Sahibinden Araba, İkinci El Araba, Volkswagen Haber, Doğuş Oto Haber, Volkswagen Test, VW Yorum

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

1949 yılından bu yana, ürettiği her modeliyle ticaretin her alanında yer alan Volkswagen Ticari Araç, en önemli modellerinden biri olan Crafter’ın Okul ve Servis versiyonlarının satışına başladı. Marka geçtiğimiz yıl modelin Pikap ve Panel Van versiyonlarını pazara sunmuştu.

[irp posts=”4418″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Çıktı! Yine Dopdolu Bir Araba Dergisi Oldu!”]

Ticari araç kullanıcılarının ihtiyaçları göz önünde tutularak, bir önceki versiyonu tamamen geliştirilerek yeniden tasarlanan Yeni Volkswagen Crafter; %100 Volkswagen DNA’sına sahip. Teknoloji, güvenlik ve konfor öğelerindeki yeniliklerle dikkat çeken, hem iç hem de dış tasarımındaki değişikliklerle sınıfının çok ötesinde özellikler sunan ve sınıfındaki standartları yeniden belirleyen Yeni Crafter, 245 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Yeni Crafter Okul ve Servis, Comfortline ve Highline donanım seviyelerinde satın alınabilecek. Birçok güvenlik ve konfor özelliğinin standart olarak sunulduğu Comfortline donanım seviyesi dışında, müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda oluşturulmuş Highline donanım seviyesinde ise Composition Media radyo, Led Farlar ve Led Gündüz Sürüş Farları ile ErgoComfort Körüklü Sürücü Koltuğu standart olarak sunuluyor.

Yeni Crafter’ın öne çıkan konfor öğelerinin başında sürücü koltuğu geliyor. Crafter’ın sürücü koltukları müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda iki farklı model olarak sunuluyor.

Yeni Crafter’ın Highline modelinde kendi segmentinde ilk kez sunulan AGR Sertifikalı, 14 farklı yöne ayarlanabilen, sırt, bel, baldır desteği gibi birçok konforlu kullanım özelliği sunan, sürücü ağırlığına göre ayarlanabilir süspansiyonlu “Ergo Comfort” adında sürücü koltuğu bulunuyor.

Yeni Crafter Servis Motor Özellikleri

Sınıfının en güçlü motoruna sahip Yeni Crafter, 2.0 litre hacimli turbo dizel motorla satışa sunuluyor. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 2.0 litre hacimli turbo dizel motor 177 HP güç üretirken 410 Nm tork sağlıyor. Volkswagen Ticari Araç tarafından Yeni Crafter için ticari hayatın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmış, dayanıklı ve uzun ömürlü motor, yüksek performansı, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü ile öne çıkıyor.

[irp posts=”4244″ name=”Büyüleyici Audi Q8 50 TDI Quattro 286 HP Tiptronic Testim arabam.com’da Yayınlandı!”]

Yeni Volkswagen Crafter Okul

Araba Habercisi Dergisi

1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD 190 Beygir Testi

https://www.youtube.com/watch?v=GAHYOu4dWmQ

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba