BU YIL EN UCUZ ARABALAR ELEKTRİKLİLER OLACAK! Hadi be oradan dediğinizi duyar gibiyim!

En ucuz araba modelleri 2024
En ucuz araba modelleri 2024

BU YIL EN UCUZ ARABALAR ELEKTRİKLİLER OLACAK! Hadi be oradan dediğinizi duyar gibiyim! En ucuz araba modelleri 2024.

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Burada Euro ne kadar olur falan gibi bir hesap yapmanın önemi yok. Bu yılın ikinci çeyreğinin sonlarında karşımıza çıkmaya başlayacak bu elektrikli otomobiller geldiğinde Euro kaç para olursa olsun en ucuz 0 km arabalar bunlar olacak. Çünkü 19 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla içten yanmalı motorlu arabaların mücadele etme şansı bulunmuyor.

19 bin Euro derken neleri söylüyorum? Aslında bu konuda elimizdeki en net veri Yeni Citroen Elektrikli C3 modeli. En alt versiyonu 19 bin Euro, üst versiyonları 23 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Bu aracın Türkiye’de satılacağını Citroen Türkiye Genel Müdürü Selin Alkım’da doğruladı. Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım’ın yaptığı resmi açıklama: “Yıl içinde satışa sunacağımız yeni e-C3 ile elektrikli ürün gamımızı genişletmiş olacağız. Mevcut araçlarımıza yeni e-C3’ün eklenmesiyle, 2024 yılında elektrikli araçların binek modellerimizdeki satış payının yüzde 25’e ulaşmasını hedefliyoruz. Yeni e-C3 de, C3 satışlarının yüzde 50’sini oluşturacak.” Bu araba bugün satışa sunulsa 800 bin TL gibi bir fiyat etiketiyle yollara çıkar.

RENAULT RAFALE FİYATLARI BELLİ OLDU! Tahmin edilen fiyatlarda mı satışa çıktı? Rafale Fransa fiyatları!

İyi ama Murat bir tane arabanın ne önemi var? Yok, bu durum öyle değil. Citroen, Stellantis Grubu’nun bir markası. Bu model sadece Citroen ile sınırlı kalmayacak ve Fiat başta olmak üzere farklı markalar adı altında da karşımıza çıkacak. Onların fiyatları da bu seviyelerde olacak. Bunlarla bitti mi? Elbette hayır. Stellantis Grubu dışında Renault Grubu’nda da önemli modeller bu seçenekler arasında yer alıyor. 25 bin Euro seviyelerinde olacak olan Renault 5 pazartesi günü tanıtılacak. Bu modelin Citroen C3 ile mücadele edeceği fiyatlı bir versiyonu olur mu? Bunun cevabını pazartesi günü alacağız. Ancak Renault bu yönde yeni Twingo modelini çok yakında satışa sunacak. Bu modelin fiyatı 20 bin Euro’nun altında olacak. Bu markaların yanında ülkemizde elektrikli araçlarını satan Çinli markalar tebliğle ilgili gelişmeleri takip ediyor ve son açıklamaları bekliyor. Mart sonu nisan başı gibi onlarda da durum belli olacak. Eğer bu durumu çözerlerse onlar 15 bin dolar gibi fiyat etiketine sahip olan elektrikli araçlarını Türkiye’ye ikinci çeyrekte getirmeye başlayabilir.

110 km elektrik menzilli BYD’nin satış tarihi resmen açıklandı! Toplam menzil 1000 km’nin üzerinde!

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

En ucuz araba modelleri 2024.

En ucuz araba modelleri 2024

En ucuz araba modelleri 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba