Ferrari’nin SUV Modelinin Adı Belli Oldu! Ferrari’nin Ortadan Motorlu SUV Modeli Geliyor!

Ferrari Purosangue SUV Geliyor.

Porsche Cayenne ile başlayan, Maserati Levante ve Lamborghini Urus ile devam eden spor otomobil markalarının SUV modelleri kervanına Ferrari de katılıyor. Ferrari’nin 175 koduyla geliştirdiği SUV modeli hakkında duyumlar resmiyet kazanmaya başladı. Ferrari’nin bu SUV modeli, 2023 yılına kadar çıkarmayı planladığı 15 Ferrari modelinden biri olacak. Ferrari Purosangue SUV Geliyor.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Ferrari’nin CTO’su Michael Leiters ile yapılan bir söyleşide SUV modeli hakkındaki detaylar dikkat çekti. Leiters, geliştirdikleri SUV modelin altyapısının tıpkı F8 Tributo gibi ortadan motorlu şekilde tasarlandığını belirtti. Bu platformda V-6, V-8 ve V-12 motor seçeneklerini kullanabileceklerini ve ayrıca hibrit seçenekleri de sunabileceklerini söyledi.

Adı Ferrari Purosangue Olacak!

Ferrari’nin yeni SUV’unun ismi henüz resmi olarak açıklanmasa da İtalyanca’da safkan anlamına gelen Purosangue olacağı belirtiliyor. Ferrari Purosangue yerden yüksek yapısına rağmen, yüksek sürüş dinamiklerine ve yol tutuşa sahip olacak. Bunun yanı sıra ‘biraz’ da off-road kabiliyetine sahip olacağı belirtiliyor. Lamborghini’nin Urus ile başka bir boyuta taşıdığı yüksek performanslı SUV sahnesine Ferrari Purosangue modeliyle yeni bir heyecan getirecek. 4 koltuklu olacak olan Ferrari Purosangue, hem Ferrari dinamiklerini yaşamak hem de gündelik hayatta kullanışlılık arayan kişilerin tercihi olacaktır.

Modelin henüz tasarım ve teknik detayları sır gibi saklansa da, dedikodu şeklinde ortaya çıkan iddiaların artık Ferrari tarafındaki yetkili ağızlardan doğrulanmasıyla yakın zaman içinde Purosangue’nin üzerindeki örtünün kalkması bekleniyor.

Peugeot 3008 6.774 Nissan Qashqai 7.047! Lider Tahtını Kalan 2 ayda Koruyabilecek mi?

Ferrari Purosangue SUV Geliyor. Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Skoda Octavia’nın Tasarımı ve Yaşam Alanı çizimleri gösterildi! Tanıtım 11 Kasım’da!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba