Fiat Chrysler PSA Grubu ile mi Evleniyor? Yoksa Renault Grubu’na Gel Gel mi Yapıyor?

Fiat Chrysler Groupe PSA Ortaklık
Fiat Chrysler Groupe PSA Ortaklık

Otomotiv sektöründe dev birleşmeler sürekli olarak devam ediyor. Maliyetleri azaltmak ve eksik oldukları pazarlarda güçlenmek için dev markalar bu tip bir strateji izliyor. Bu haberler arasına son olarak Fiat Chrysler Grubu’nun, PSA Grubu ile birleşeceği bilgileri eklendi. Fiat Chrysler Groupe PSA Ortaklık.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? Ayrım Olmadan İşte Tüm Markalar ve Satışları!

Elbette bu durumlara artık alışmamız gerekiyor. Yani bundan sonra karşımıza Fiat 208 ya da Peugeot Tipo gibi modeller çıkabilir. Elbette bunların isim benzetmesi olduğunu notlarım arasına eklemek istiyorum. Son günlerde otomotiv kulislerinde en çok konuşulan konuların başında Fiat Chrysler Groupe PSA’nın ortak olacağı geliyor. Hepimizin bildiği gibi bundan öncesinde de FCA’nın Groupe Renault ile ortak olduğu hatta işin imzaya kaldığı söylentileri dolaşmıştı. Ancak Renault Grubu’nun ortaklarından Nissan’ın karşı çıkmasıyla bu görüşmelerin iptal edildiği bilgileri gelmişti.

Fiat ve Peugeot evleniyor mu?

Fiat Chrysler ve PSA Grubu birleşme görüşmelerine çıktı deniyor. Yoksa tüm bunlar Renault Grubu’na elini çabuk tut demek anlamında mı? Bugün FCA Başkanı John Elkann ve PSA CEO’su Carlos Tavares, yönetim kurullarını toplayacak, tüm detaylar masaya yatırılacak. 50 milyar dolarlık bir evlilik söz konusu olunca gözümüz kulağımız orada olacak.

Fiat Chrysler Groupe PSA Ortaklık. Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Peugeot 208 mi? Volkswagen Polo mu? Peugeot Pazarlama Ekibi İçin Müthiş Sonuç!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba