Türkiye Fiat Grubu’nu Satın Almalı Mı? Fiat Grubu Satılacak Mı? Satılacaksa Kim Alacak?

Fiat Grubu FCA Satılıyor
Fiat Grubu FCA Satılıyor

Son dönemlerde Fiat Grubu’nun (FCA) satılacağı sık sık dile getiriliyor. En son Renault Grubu’nun Fiat Grubu’nu satın almak için harekete geçtiği gelen haberler arasında. Fiat Grubu FCA Satılıyor

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Araba Haberleri, Araba Yorumları, Araba Sürüşleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Bu bir hayal haber olabilir ama kabul edelim düşünmesi bile güzel 😉 En baştan bunu belirtmek istedim. Bazı takipçilerin yorumlarda bunu sormuş ve yazmış.

Saab satıldığında elimizden kaçırdık dendi. Opel satıldığında elimizden kaçırdık dendi. Volvo satıldı elimizden kaçırdık dedik. Bunun gibi örnekleri var. İddialara göre şimdi de Fiat Grubu satılıyor. Türkiye bu fırsatı kaçırmadan dev grubu satın almalı mı?

[irp posts=”4567″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs 2019 Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberde!”]

Önden Çekişli Yeni BMW 1 Serisi Tanıtıldı! Türkiye’ye Uygun Motor Seçenekleriyle İddialı!

Fiat Grubu’nu Keşke Türkiye Satın Alsa!

Kişisel yorumum net belli: Keşke. Çünkü bu bir ütopya değil. Fiat Grubu’nun en önemli modellerinden bazılarını Türkiye’de zaten üretiyoruz. TOFAŞ’ın Fiat tecrübesi inanılmaz. TOFAŞ’ın AR-GE departmanları tartışmasız dünyanın en iyilerinden. Yani bundan önce dile getirilen markalara göre Fiat Grubu ülkemiz için çok ama çok uygun. Elbette markanın Ferrari, Maserati gibi markalarının da sorumluluğunu almak gerekiyor. Ancak bu markaların da uzun zamandır Türkiye’den çok başarılı bir şekilde idare edildiğini notlarım arasına eklemek isterim.

Markanın satılması için zaten 12 ay gibi uzun bir süreden bahsediliyor. TOFAŞ yönetimi bu işi inanılmaz bir başarıyla kotarır. Elbette dünya otomotiv dinamikleri ve rekabetinin böyle bir gelişmeye nasıl tepki vereceğini bilemeyiz.

[irp posts=”2725″ name=”1 Kadın 1 Erkek Opel Grandland X Testimizi Youtube MSE Medya Kanalında İzlediniz mi?”]

Fiat Grubu FCA Satılıyor

Araba Habercisi Dergisi

 

Yeni BMW 1 Serisi en sonunda ortaya çıktı. Arabadaki en büyük değişiklik arkadan itiş yerine artık önden çekiş olarak satışa sunulacak olması. Araçta aynı zamanda dört tekerlekten çekiş sistemi bulunan bir seçenekte olacak.

Tasarım konusunda araca baktığım zaman BMW X2’den izler taşıdığını görüyorum. BMW’nin başarılı olduğu kompakt SUV model kompakt sınıf oyuncusu 1 Serisi’ne de ilham vermiş. Tasarım konusunda elbette eleştirilecek detayları var ama genel anlamda kompakt sınıfta iddialı olacak detaylar sunuyor.

Önden Çekişli Yeni BMW 1 Serisi Türkiye’ye Uygun Motor Seçenekleriyle İddialı!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba