Yeni Mercedes AMG GLA 35 4MATIC Tanıtıldı!

Yeni Mercedes GLA AMG35 Tanıtıldı.
Yeni Mercedes GLA AMG35 Tanıtıldı.

Yeni Mercedes AMG GLA 35 4MATIC Tanıtıldı! Hızlı olmayı sevenler için AMG’nin giriş seviyesi modellerinden biri olan Mercedes Benz GLA35 AMG, 306 beygir güç üretiyor. Yeni Mercedes GLA AMG35 Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi. Araba Dergileri, Otomobil Dergileri.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Hızlı olmayı sevenler için Yeni Mercedes GLA’nın AMG versiyonu tanıtıldı. İddialı tasarımıyla herkesin beğenisini zorlanmadan kazanacak bu model, yaşam alanında da sportifliğin yanında konfordan ödün vermeyen bir karaktere sahip. Yeni Mercedes AMG GLA 35 4MATIC sportif yaşam tarzını tercih edenler için en iyi seçeneklerden biri.

Yeni Renault ZOE Yılın Elektrikli Otomobili Seçildi!

Yeni Mercedes AMG GLA 35 4MATIC Özellikleri Neler?

Yeni Mercedes AMG GLA 35 4MATIC güçlü detaylarına sportif ruha uygun tüm özellikleri ekliyor. 2,0 litrelik dört silindirli turbo motor, 8-ileri çift kavramalı şanzımanla birlikte satın alınıyor. 306 beygir güç üreten ve dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip olan araç 0-100 km/s hızlanmasını 5.1 saniyede tamamlıyor. İddialı bir motor seçeneğine sahip olan araç 3000 d/d’de 400 Nm maksimum torku da kullanıma sunuyor.

Mercedes-AMG Yönetim Kurulu Başkanı Tobias Moers

Mercedes-AMG Yönetim Kurulu Başkanı Tobias Moers yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Yeni GLA 35 ile çekici giriş seviyesi model portföyümüzü Mercedes-AMG dünyasında tamamlamış oluyoruz. AMG Sürüş Performansı felsefemizi dinamik olarak büyüyen kompakt segmentimize oldukça geniş bir şekilde yerleştirdik. GLA AMG35’in tanıtılmasının ardından kompakt sınıfta yedinci AMG modelimizi satışa sunmuş olduk.”

Yeni VW Touareg Black Edition Tanıtıldı!

Yeni Mercedes GLA AMG35 Tanıtıldı.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba