Hertz iflas başvurusunda bulundu! İflas başvurusunda 24.4 milyar dolarlık borç listelendi!

Hertz yeni araba alımını durdurdu.
Hertz yeni araba alımını durdurdu.

Hertz Filo Kiralama, Hertz Araç Kiralama, Hertz iflas başvurusunda bulundu, Hertz yeni araç satın almayacak. Hertz yeni araba alımını durdurdu.

Kiralık araç talebi ortadan kalktıktan sonra Hertz Amerika ve Kanada’da iflas başvurusunda bulundu. Bu karar Avrupa kısmını ilk planda etkilemeyecek gibi görünüyor. Hertz yeni araba alımını durdurdu. Sonrasında iflas başvurusunda bulundu. İflas başvurusu, şirketin ABD ve Kanada’daki yan kuruluşlarını içeriyor, ancak dün gece yapılan açıklamaya göre Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda’yı kapsamıyor.

Instagram Hesabım

Geçtiğimiz günlerde Hertz İcra Kurulu Başkanı Kathy Marinello yaptığı açıklamada şunları söylemişti: ‘Sonbaharda ikinci bir virüs dalgası da dahil olmak üzere ekonomik bir toparlanmanın zamanlaması konusunda gerçekçi olmalıyız. Bu yüzden likiditeyi korumaya odaklandık. 12 ay içinde kiralık araba talebinde hızlı bir toparlanma beklemiyoruz.” Dünyanın en büyük araç kiralama şirketlerinden Hertz, 2020 model yılı için yeni otomobil alımlarının yüzde 90’ını iptal etmişti. Bu durum otomatik olarak büyük otomobil üreticileri tarafından filo satışlarını daha da azaltacaktır denmişti. Hertz’in iflas başvurusunda bulunması bu durumu daha da üst seviyelere taşıyacaktır. Hertz ABD filosunda 567.600 araç ve uluslararası birimlerinde 204.000 araç sahibi olduğunu listeledi. Filo araçlarının en büyük tedarikçileri General Motors (yüzde 21), Fiat Chrysler (yüzde 18), Ford (yüzde 12), Kia (yüzde 10), Toyota (yüzde 9), Nissan (yüzde 7) ve Hyundai (yüzde 5) olarak belirtiliyor.

Yerli Otomobil Fabrikası’na ilk kazma vuruldu temel Haziran ayında atılıyor

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

2. El Otomotiv Piyasası Ne Zaman Normale Dönecek? En Net Araştırma Sonucu Yayınlandı!

Araba Habercisi Dergisi Teknoloji Dergisi hediyeli.

Araba ve teknoloji artık birbirinden ayrılamaz iki önemli parça. Bu nedenle Araba Dergileri arasında sadece Araba Habercisi Dergisi, Teknoloji Dergisi hediyesiyle birlikte yayınlanıyor. 52 sayfalık GoToTechno Teknoloji Dergisi her zaman olduğu gibi Araba Habercisi Mayıs 2020 sayısıyla da okuyucularına hediye olarak sunuluyor.

Hertz yeni araba alımını durdurdu.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba